Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 16, 2009

Továbbra is Ünnep

Hihetetlen, hogy már alig több, mint egy hét van karácsonyig! Nagyon várom már, az ajándékok becsomagolva ott vannak a fa alatt, Jim piszok volt, mert mindent bedobozolt, így találgatni sem tudok, hogy mi van a dobozban hehe :)))) Amúgy tényleg készen állunk, csak a kaját kell még megvenni, elhatároztam, hogy csinálok 24-én este fokhagymalevest, meg grillezett hal lesz vadrizzsel nyami. Aztán 25-én töltött csirke (megint nem pulyka, mert csak óriásokat lehet kapni)zöldségek, krumpli, a többit majd meglátjuk. 22-én Jön Jessica és Christian karácsonyi vacsorára, azt meg megosztottuk egymás között, ők hozzák a piát és az előételt, mi meg produkáljuk a főételt és a desszertet.

A Chapters is elkényezet minket...minden nap van valami kis verseny, kvíz apró ajándékokkal, vannak napok amikor korlátlan forró csoki áll rendelkezésre és karácsonyi bögrét is kaptunk hozzá, vagy éppen süti és alkoholmentes eggnog (tojáslikőrhöz hasonló) vár ránk, de lesz olyan is, hogy a főnökség főz nekünk ebédet :) Azért az durva lesz, hogy 23-án este 11-ig leszünk nyitva, 24-én is hatig, de állítólag 7 előtt nem mehetünk haza, mert a vevők nem hajlandóak lelépni bah. Szerencsére 24-én délelőtt szabad vagyok, tudok majd Anyuval is beszélni :) Aztán dínom-dánom 25-26-án, szerencsére 26-án is szabad vagyok...az ugyanis itt a boxing day, angol eredetű most nem írom le a régi jelentését, annyi maradt meg belőle, hogy őrült kiárusítás van. Örülök, hogy megúszom :)

10 comments:

Nina (Blooming) said...

Jól hangzik minden:) Úgy, de úgy irigyellek... *najó, nem írom le többször. De Te úgyis tudod, mire és miért és meddig...*

Mit kap Jim? Vagy titok? Ja tudom... a tüzes korbács és a szöges nyakörv vár rá... :P :)

Signetta said...

Én is azt hittem leírod, hogy Jim mit kap. :) Nagyon más ott az ünnep. Nagyon izgi, de olyan jó, hogy mesélsz, úgy bele tudom élni magam az ottani dolgokba. :)
Nálunk ma esett a hó "rendesen" először. 20 cm-t ígértek, de szerintem max 4 cm... Mindegy, legalább fehér. :)

Zsofia said...

Tök jó hogy esik ott is a hó :)))))
Nem titok, sok apróságot :) Képkeretet az esküvői képünkkel, könyveket, DVD-t, határidőnaplót, meg egy modern, férfias, asztali órát, amiben látni lehet a fogaskerekeket (rég kinézte magának, persze nem vette meg :) )

Orad said...

de jó napok elébe nézel. :)) Korlátlan forrócsoki? na, oda megyek dolgozni én is! :)))
A boxing daynek azért az a neve, mert a kiárusításon gyakorlatilag megharcolsz a cuccokért a többi vevővel?? :)))

Nina (Blooming) said...

Jó ajándékok, biztosan imádni fog mindent:)

Zsofia said...

Haha Orad, lehet hogy ma már így van, de megnéztem, a briteknél és a gyarmatokon ezen a napon kaptak egyszerű ajándékot, karácsonyi dobozban a szolgák, illetve sokan ajándékoztak meg szegényeket

Tinkmara said...

O.ó Szoffy, miért nem találtalak meg eddig, pedig itt köröztem a blogbarátaid társaságában!? Nagyon örülök, hogy végre idetaláltam. Ráadásul, több közös vonásunk is van. Egyet legalább, a tengeretúliságon kívül, a papagájság. :)) A mienk Amazon és egy őrült. :)) Gyorsan ki is linkellek.
És jövök gyakran. Addigis nagyon szép készülődést az ünnepekre.

Kriszti said...

Klassz kis munkahelyed van!!!:-))
Nem tudom, a főnököm mit szólna, ha előadnám neki, hogyan megy ez a tengerentúlon, vajon főzne-e ebédet?:-))

Zsofia said...

Tudom a válast Kriszti, azt mondaná: Ott minden más :DD

Maggie said...

Tök jo lehet. :) Minusz 30 van nálatok? Itt ez a minusz 10-13 is sokkkk...... :$
Puszillak

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...