Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 1, 2011

A-team

Jim rengetegszer helyettesít olyan osztályokban ahol autista gyerekek vannak, és bár nem szakértő valamiért nagyon érti, hogy hogyan kell bánni velük, és a gyerekek is szeretik (bár az autista gyerekek többsége egyáltalán nem tudja rendszerezni és kifejezni az érzéseit). Az itteni autista szakértő, aki többek között járja az iskolákat és segít, kitalálta, hogy létrehoz egy alapítványt és TV műsort ami az autista gyerekekre hívja fel a figyelmet. 3 millió autista ember van az USA-ban és nincs semmilyen komoly szervezet vagy támogatói csoport illetve van, de egyik sem fókuszál igazán arra, hogy hogyan lehetne egy kicsit is fejleszteni a gyerekek életét és különösen az oktatásukat. A szakértő, Wayne már szerzett szponzorokat, és Jimet felkérte rendezőnek és asszisztensnek. Egy egész kis csapatot gyűjtött maga köré, akik bázist képeznek az alapítvány számára, A-team-nek keresztelte el őket :)
Hétvégére szereztünk egy bazi nagy kamerát, és holnap egész nap videofelvételt készítünk az egyik autista kislányról...hogyan él, hogyan viselkedik stb. Elvisszük őt közösségbe, játszótérre stb. Ha Jim közreműködésére is szükség lesz, akkor én leszek az operatőr...az egyetemen tanultam hogyan kell bánni a kamerával, de az már marha régen volt, remélem nem fogok bénázni.
Miután az első 60 perces felvételt megvágtuk, a filmet szétküldjük TV csatornáknak, és elkezdjük a marketing tevékenységet. A cél az, hogy az emberek végre lássák az autizmus igazi arcát.
Nincs konkurencia...ha ez az alapítvány beindul nemzetközi szinten...az hatalmas lépés lesz!

3 comments:

Signetta said...

Hát ez nagyon tetszik. :) Fantasztikusak vagytok, hogy ilyenbe belevágtok! Olyan büszke vagyok rátok! Jimnek meg le a kalappal a türelméért és a figyelmességéért. :) Puszi

Christine said...

Ez igazán remek elképzelés! Gratula!

Zsofia said...

Köszi mindkettőtöknek, de a jó pont Wayne-nek jár elsősorban :DD

Post a Comment

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...