Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 16, 2011

Tavaszi mindenféle

Virágzik az aranyeső és a nárcisz, kibújt a petrezselyem és a zöldhagyma, megmetszettük a rózsabokrokat :) Úgy néz ki, véglegesen megérkezett a tavasz.

És ha már tavasz....Jimmel arról beszélgettünk pár napja, hogy mi sosem randevúztunk. Az interneten keresztül beszélgettünk, és amikor jött meglátogatni, az inkább volt vakáció, nem randizás. Így elhatároztuk, hogy ezt most bepótoljuk, és ha kettesben megyünk valahova (kávézni, sétálni, kirándulni stb) akkor úgy teszünk, mintha randevúznánk :) Le is mentünk a közeli tó partjára egy nagyot sétálni, kár hogy el kezdett esni az eső :( Láttunk két mormotát a parton, de persze elhúzták a belüket mire le tudtam volna őket fényképezni. Jé most látom hogy enyhén el van cseszve a dátumbeállítás a kamerán :)



Elvállaltam egy önkéntes munkát az itteni nyugdíjas centrum ajándékboltjában :) De nem akármilyen ajándékboltról van szó! A áru többsége nem megrendelt cucc, hanem kézzel készített: takarók, sálak, babaruhák, táskák, edényfogók, konyharuhák, ékszerek. A helyi nénik gyártják őket, nagyon kreatívak és profik. Csak heti egyszer-kétszer megyek be, és csak 4 órára, de élvezem mert annyira aranyosak az emberek :)

2 comments:

jociandi said...

Jópofa ez a randizás utólag, menthetetlen romantikusként csak lelkesen bólogatok hozzá! :) Remélem, majd találkoztok mozi előtt is meg ilyesmi. :)

Zsofia said...

Ja hát azzal az a gond, hogy mindenhova csak együtt tudunk menni, mivel én nem vezetek :DD

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...