Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 4, 2009

Meggyütt a tél!

Havazásra és szélviharra ébredtünk, én totál bepörögtem és élveztem, mondjuk az utakat nem annyira, itt ugyanis nem nagyon takarítják el a havat maximum a főutakon. Ezek érdekes különbségek...itt azt mondja az állam, hogy nem vagyok a tündér keresztanyád, nézz a lábad elé, vigyázz a hóban, de nem takarítok, mert nagyon drága...és bármennyire is szemétségnek tűnik, többek között az ilyen húzásai miatt nem halál szegény Kanada (nyilván kisarkítom, de hát értitek). Bementem dolgozni, aztán Jim jött értem, elindultunk haza...és leállt az autó...röhej, kifogyott a benzin :)))) Annyira el voltunk foglalva az óvatos vezetéssel, hogy Jimnek eszébe sem jutott, télen a kocsi hamarabb leáll, akkor is, ha elvileg a mutató nincs totál nullán. Rögtön az első ember megállt segíteni, egy fiatal pár, hazahoztak, hogy ne kelljen ott ülnöm (nem voltam igazán melegen öltözve). A második kocsi is megállt, ők meg elvitték Jimet benzinért. Nem fogadott el egyik sem semmit cserébe, azt mondták ebben a időben segíteni kell egymáson. Hmmm...tetszik a hozzáállás.
A hó marad, még több jön, na és -20 fok, úgyhogy olvadni sem fog, sürgősen kell nekem valami strapabíró csizma :)
Ó és ma megkaptuk Jim szüleitől a karácsonyi csomagot, annyira édesek...be van csomagolva minden külön-külön, rajta a nevünkkel, be is tettük a fa alá :)

Ezeket a képeket a telefonommal csináltam úton a Chaptersbe (nem sok látszik...nagy szél, hófuvás, úgy hívják itt, hogy blizzard), az utolsó a rendes kamerámmal készült, miután hazaértem:


5 comments:

Christine said...

Mehetek hogolyozni? Csak egy kicsiiiit! :-)))

Kriszti said...

Nagyon hangulatosak a képek!! Jó látni ekkora havat innen.
Nálunk, ha leesik 5 cm hó megáll az élet és közlekedési káosz lesz az egész országban, ha fúj mellé a szél , akkor aztán képtelenek megbírkózni az úteltakarítók az 5 centis égi áldással. Szóval a hóeltakarítás színvonala alapján mi is gazdag ország lehetnénk...

Betty said...

Nagyon szép a táj. Imádom ha esik. Kérek még képet :))

Doridia said...

Jaj, én meg lemaradtam itt a költözésről....:( Ejnye-ejnye Snoop! Nagyon szép itt és ez a szállingózó hóesés annyira tetszik! :)
Olyan jó, hogy nálatok már hó is van! :)

Zsofia said...

Semmi baj Snoop :)))
Betty vannak újabb képek :)

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...