Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 29, 2011

Karácsonyfa Fesztivál

Vasárnap látogattuk meg a helyi kultúrház karácsonyfa fesztiválját, ahol nemcsak előre megalkotott és feldíszített fák voltak kiállítva, meg is lehet őket venni...iszonyú áron persze :) Volt csendes aukció is, ami abból áll, hogy egy adott ajándékcsomag mellett feljegyzed egy papírra, hogy mennyit adnál érte, és ha nyersz, akkor átveheted a csomagot. A rendezvény fénypontja a Junior Jammers koncertje volt...főleg hegedűsökből és gitárosokból áll a zenekar, a legkisebbek alig több, mint 4 évesek és valójában nem játszanak, csak szokják a közönség hangulatát ( az alábbi video-n ez látható is, a baloldali 3 piciny gyerkőc csak mórikálja magát :) )
Csodás hangulata volt az egész épületnek, nagyon jó kis program volt.











4 comments:

Sheila G. said...

azt meg kell hagyni, a karácsonyfák nagyon szépek.

Ercsi said...

Jajj, de szepek!
Mit jelent, h "iszonyu aron"? :) igazi fa, vagy mufenyo? Egyben lehetett volna hazavinni, vagy leszedik, es ugy? Hogy csomagoltak be, ha egyben? Mivel szallitottak ki? :))))))
(es hirtelen nem tudtam mi potyogott a telefonom kijelzojere, aztan rajottem, hogy a hoeses a kijelzoBEN van, nem rajta :)))) )

szirom said...

Gyönyörűek ezek a fák! :)

Zsofia said...

Köszönöm Sheila és szirom :) Ercsi, Műfenyők és mindennel együtt lehetett őket megvenni az általános ár 600 és 900 dollár között mozgott, de nagy részét jótékony célra fordítják

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...