Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 27, 2012

Hétvége

A hétvége péntek este indult, vacsorára voltunk hivatalosak Wayne-nél, egyre szebben halad az A-team munkája, az autista kislányról készülő filmsorozaton kívül a másik cél, hogy ingyenes sport szakköröket ajánljanak a gyerekeknek, ami segíthet a fejlődésükben, akkor is ha az autizmusra sosem lesz igazi gyógymód. Az első ilyen szakkör (küzdősportok) már készen áll, és a szervezet irodái is felépülhetnek nyárra. Kíváncsi vagyok nagyon. A vacsora egyébként igen jól sikerült, volt mindenféle finomság, kedves emberek, sokat beszélgettünk. Szombaton aztán elmentünk a kölkök leendő kalitkáját megvenni, találtunk is egy megfelelőt, ráadásul le volt árazva mert az ajtaján el volt görbülve a rács, amit Jim persze azonnal meg is javított. Vettünk néhány játékot is és este berendeztem az egész lakhelyet, már naponta pár órára a három legidősebb madárka el is foglalhatja. Teszek be nekik finomságokat ők pedig felfedeznek minden kis újdonságot. Már repülnek is, de a nappali nem éppen biztonságos, így átviszem őket az egyik hálóba gyakorolni a repülést :)
Vasárnap kristály-, és ásványkiállításra mentünk Boise-ba. Fantasztikus volt, persze vettem is néhány kincset, érdekes módon némelyik eladó hihetetlenül drágán árulta a portékáit, míg mások normálisabb árakat szabtak (szerencsére). Vettünk néhány dolgot a kővadászathoz is (új térkép, kézikönyv, nagyító). Most hétvégén lesz egy másik kiállítás Caldwellben, Jimnek megígértem, hogy ott megpróbálok nem venni semmit hehehe




Monday, February 20, 2012

Kövek


Befejeztük az első adag achát csiszolását...jó sokáig tartott :) Nem különlegesek, de azért szépek ebben a formában is, ha lenne mindenféle eszközünk, akkor kedvünkre faraghatnánk őket. Most jáspisok vannak a gépben. Valószínűleg majd csak májusban fogunk újra kövekre vadászni, mert most egész napokra nem hagyom magára a madárkákat, aztán meg jön a költözés, remélem májusban lesz pár jó hétvége, mert nyáron a nagy melegben megint csak nem szórakoztató a sivatagban mászkálni.

Életünk továbbra is a megszokott tempóban menetel...napi 5 etetés, 1 fészek takarítás, 1 kalitka takarítás...több óra babusgatás. Utóbbi miért? Mert nem akartam elvenni a kicsiket a szülőktől, hogy kézzel etessem őket, viszont szeretném, ha szoknák az emberek társaságát, hangját, érintését. Ennek érdekében két hetes koruktól kezdve, napi egyszer ki kell venni őket 10-15 percre...olyankor olvadáspont közelében járok mindig :)

Sunday, February 12, 2012

Hüllők

Az akvárium helyett hüllő show-ra mentünk, ami itt került megrendezésre Nampában, a szabadidő központban. Megmondom őszintén nem volt nagy szám, csak egy nagy teremben volt a kiállítás, és az asztalok fele nem is állatokkal volt megrakva hanem megvehető terráriumokkal, élő szöcskékkel, kukacokkal bleh...Azért így is volt részem egy nagy élményben...na jó, kettőben. Az első egy uromastyx gyík volt, amelyik simán megült a mellkasomon percekig, és hagyta, hogy simogassam a hátát, a másik pedig Belle, a 3 éves és 40 kilós piton, szépen a nyakam köré tekeredve. Szerencsétlen kígyó nagyon unhatta, hogy kézről-kézre adják, de a gyerekek nagyon odavoltak érte, meg én is, igaz majd leszakadt a nyakam :))))


Itthon mindenki remekül van, iszonyú tempóban fejlődnek a madárkák, kb másfél - két hónap múlva teljes biztonsággal kiköltözhetünk, már elkezdtem lakásokat nézni, szerencsére az ingatlanpiac egy icipicit fellendült a környéken, ami azt jelenti, hogy a bérlés olcsóbb lesz, mert én továbbra sem lennék hajlandó vásárolni ebben a gazdasági helyzetben.

Monday, February 6, 2012

Öten

Igazából nem sok mindenről tudok írni, a nagy családi események után most csak a kismadarakkal vagyok elfoglalva...öten vannak, mind az öt tojásban volt egy-egy élet :) Tündériek és nőnek, mint a bolondgomba. Emellett másfél hete küzdök a náthával, emiatt nem sikerült elmenni a Boise Akváriumba, pedig az volt betervezve vasárnapra...no majd most hétvégén bepótoljuk, addig meg punnyadok és nézem a kedvenc sorozataimat egy rakás papírzsepi társaságában :)

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...