Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 7, 2012

Micsoda este :)

Előre szólok, hogy a következő nyáladzással, nem szeretnék politikai vitákat elindítani :)
Igaz, hogy én nem szavazhattam, mert nem vagyok amerikai állampolgár, de ettől még volt és van véleményem. Reméltem, hogy Obama kap még egy esélyt...és igen és igen!! Tudom, hogy sok mindent ígért amit (még) nem vitt véghez, de amit Bush-ék 8 év alatt elrontottak, azt nehéz 4 év alatt helyrehozni. Meglátjuk mit hoz a következő 4 év.


Érdekes volt figyelni a választásokat, és még érdekesebb volt figyelni, ahogy az egész világ figyelt. Sok európai, kanadai ismerősöm fent maradt és drukkolt. Amikor a CNN bejelentette a győzelmet (annak ellenére, hogy a szavazatok megszámlálása még javában tartott), én bevallom, hogy sikítófrászt kaptam...jó értelemben...a szomszédok nem jöttek fel, remélem nem ébresztettem fel senkit. Nagy bulit csaptunk a Zurammal, pezsgőt bontottunk, aztán a telefonon lógtunk barátokkal, rokonokkal, akik osztották a lelkesedésünket. 
Idaho lakossága többnyire republikánus, gyanítom, hogy ma a munkahelyemen nem sok boldog embert találok majd, ami frusztráló, de ez van. Mitt Romney egyébként nagyon jó üzletember, és remélem, hogy együttműködnek majd Obamával (reménykedni szabad, nem?).

1 comments:

Anonymous said...

Mi is üzenjük Magyarországról: Éljen Obama!

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...