Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 9, 2012

Vándorolunk...

Egyrészt be...a nagy emberektől kaptam leveleket, hogy minden szépen halad, és ez azt jelenti, hogy nyárra valószínűleg elkezdhetek hivatalosan robotolni....el sem hiszem, hogy vágyom rá, unok a seggemen csücsülni már nagyon.
Másrészt találtunk kérót! Április 7-től a miénk, tündéri, nem túl hatalmas, de jól elleszünk, és szép az egész komplexum, közel van rengeteg mindenhez, ahová gyalog is eljutok. Nem volt könnyű megfelelőt találni, mások is úgy vannak vele mint én...tojnak a vásárlásra, inkább bérelnek, ezért majdnem az összes lecsekkolt hely tele volt...ami meg nem, arról rosszakat olvastam haha.
Hármádik emelet a szentem, lift nincs, nagy élmény lesz becuccolni, no de ez a legkevesebb.

Ezt az egész szöveget bemásoltam a gugli fordítóba és akkora baromság, hogy simán publikálhatom...megjegyzem kedvenc exünk azóta sem dugta be ide az orrát, vagy legalábbis a live feed alapján nem láttam :P

3 comments:

Signetta said...

Bódottágos hírek, szép ízes hazai beszíd! :)))

Anna said...

Nagyon szepnek nez ki! Minden elkepzelheto jot kivanok az uj helyeteken! Ha szabad erdeklodnom meg van mar hogy mikent vagy hol fogsz robotolni?

Zsofia said...

Bódottág jajjjj :))))
Robotolás...még nem tudom...nagyon szeretem a könyveket, és az üf-szolgálat mindig közel állt hozzám, főleg itt, ahol megbecsülik az emberek, de ezenkívül el szeretnék végezni egy antikvitással foglalkozó online sulit is

Post a Comment

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...