Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 22, 2012

Epés történet

Miközben én lázasan írom az új blogom, kiderült, hogy kedvenc férjecském epebájos...hogyaza,,,
Jövő kedden ki is kapják a gond okozóját, méghozzá egy olyan hiper-szuper új módszerrel, hogy még aznap haza is botorkálhat, igaz kissé kómás lesz, Az új módszernek köszönhetően, egy héten belül teljessé válik majd az egészsége, magyarán ez nem fogja befolyásolni a hurcolkodást...éljen!
Azért drukkoljatok :)

7 comments:

Sheila G. said...

hajrá Jimnek:)

Kotorborka said...

O basszus....! Mielobbi gyogyulast es probelmamentes koltozkodest kivanok! :)

Zsofia said...

Köszönjük :)

Signetta said...

Ezen én is átestem októberben, még itthon is 3 nap után kiengedtek és szuper jól gyógyultam. Voltak görcsei is? Gondolom majd kap epediétás tanácsadást, de semmilyen K betűs zöldséget ne egyen, se zsírosat, se fűszereset. Kávét, kakaót, tojást se! Amúgy én az első héten éreztem, hogy hát bent megmacerálták a dolgokat, meg a jobb oldalamon nem tudtam feküdni 3-4 napig. Emelni se szabad, Viktor kímélt és itthon volt velem az első héten, utána óvatosan mindent tudtam. Most már bármit ehetek, pedig kivették az egész epehólyagom. Drukkolok Jimnek, hamar túl lesz rajta! :)

Zsofia said...

Köszi drágám, fura ,mert neki nem írtak elő semmilyen diétát, és két nappal a beavatkozás után már bármit evett, eszik, és semmi baja nincs. És igen, neki is kivették az egész epécskét...farkasétvágya van, de a hasmars visszatért hehe, tudom, hogy normális, viszont nem társul hozzá durva görcsölés

Christine said...

Ó erről lemaradtam! Jobbulást a párodnak remélem azóta már rendbe is jött!

Zsofia said...

Köszönöm, egyre jobban bírja :D

Post a Comment

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...