Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 4, 2012

Szánalom a köbön


Azt nem tudom hogyan, de úgy néz ki, hogy párom, nem sok ésszel, de vastag bőrrel ellátott ex neje olvassa, lefordítja a blogom és a belőle megszerzett infot megpróbálja felhasználni (gondolok itt munkával, pénzzel kapcsolatos témákra leginkább). Hümm hümmm...hogy lehet valaki ennyire szánalmas? Isten látja lelkem, kimondottan sajnálom..persze nem sokat tehetek, vagy bezárom a blogom, vagy eltűröm, hiszen ez az internet nagy átka. Tudnám meghívóssá is tenni, de az meg nem én vagyok.
Úgyhogy mostantól nagyon megválogatom a szavaimat. Szomorú...de ilyen világban élünk, nem szeretnék túlzott energiát belefektetni a témába, csak egy valamit írnék, és remélem eljut a célszemélyhez: Holy shit...get a freaking life already!


10 comments:

Christine said...

Azért ez gáz. :-(( Mondjuk ez az amerikai válási rendszer amúgy se lopta be magát a szivembe....
Sajnálom hogy ezután cenzúráznod kell magad. :-(

Zsofia said...

Megoldom :P Az amerikai válási rendszer egy rakás kaka....az alapok még a negyvenes évekből származnak, amikor a nők nem dolgoztak és ezért extra védelmet kaptak válás esetén...ettől még szánalmas, és nem hagyom ám magam :)))

Sheila G. said...

szánalmas.
ugyanakkor érthető is valahol.

és ne hagyd magad. mindenki védje saját magát:)

Signetta said...

Emlékszel gyerekkorunkban erre a játékra? "Teve tuvudsz ivígy beveszévélnivi?" Írnék így pár sort, hogy ha már ennyi ideje van az exnek, legyen is benne valami kihívás. :)))

Egyébként 2 héten belül te vagy a második, akinek ilyen rosszindulatú emberek miatt kell elgondolkozni azon, hogy jelszavazza a blogját... :( Botrány...

Zsofia said...

Haha tényleg, írhatnék ezen a "gyerek-nyelven" :)))
Ha az ex nagy szerelemben lett volna elhagyva, én is megérteném, de nem! Arra kellett neki a férj, hogy gyerekei legyenek...mikor ez nem sikerült, örökbefogadott párat, és utána hopp férjre már nem volt szükség, így beadta a válást......

Na de az a lényeg, hogy ezt az egy bejegyzést leszámítva, nem pazarlok rá több energiát

Anna said...

Csak sajnalni tudom az ilyen embereket! De ne is zavartasd magad, te csak irj es ha megis meghivossa valnal, biztos mindannyian kovetnenk es megertenenk!

Zsofia said...

Köszi a bíztatást ;))

Gigi said...

én is kacifántoznám azon témák leírását,amik esetleg érdekelhetik a hölgyet.
Én a gyereknyelvre és szlengre szavazok.
A magyar nyelv csodásan bővelkedik az ilyenekben, és a gyenge elméjű rosszmájú kémkígyónak beletörik a bicskája.
Hajrá, és ne szegje a kedved.

jociandi said...

A gugli fordító azért elég baromságokat tud produkálni. :) Nekem személy szerint tele a hócsukám a tartás és méltóság nélküli ostoba exekkel - és ilyenkor bizony elgondolkodom, hogy az a pasi mégis mi a francot látott benne?

Zsofia said...

Gigi, majd próbálkozom :P
A gugli fordító szenzációsan vicces :))))
Kedves ex nem mutatta ki ám a foga fehérjét évekig...nagyon jól megjátszotta magát.

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...