Daisypath Anniversary tickers

Sunday, September 4, 2011

Lakás

Tegnap elmentünk megnézni egy lakást. Igaz, hogy nem költözünk csak jövőre, de gondoltuk nézelődni csak szabad. Sajnos magáról a lakásról nincs képem, de megpróbálom leírni.
A lakópark Meridianban van, ami pont Nampa és Eagle közé esik, ideális hely. A város tulajdonképpen annyira növekszik, hogy egybeolvad Boise-val is. A lakópark hatalmas, medencével, játszótérrel, fitness központtal. Az apartmanba pedig azonnal beleszerettem. A nappaliban van kandalló, mindkét hálóhoz tartozik hatalmas beépített szekrény, a kis konyha mellett van egy szép, ablakokkal körülvett étkező, ahonnan kijutsz az erkélyre, innen nyílik egy kis raktár, és az erkélynek van egy másik ajtaja is, ami a nagy hálóba vezet. Tartozik a lakáshoz mosó és szárítógép is. Ami nagyon megfogott az a minőségi szolgáltatás. Amint egy lakó elköltözik, azonnal új szőnyegpadló és reluxa kerül a régi helyére, ki is festenek. Ha elromlik valami, akkor nem megszerelik, hanem lecserélik, ingyen. Az egyetlen hátrány, hogy a nappali jóval kisebb, mint ami Edmontonban volt. A két dívány közül csak az egyik férne be, a madaraknak is több hely kell a szélesebb kalitka miatt, és a porcelánjaimat az étkező falára kellene száműznöm valami csinos kis üveges faliszekrénybe. Jim íróasztala, a másik dívány és a Reikis, kristályos cuccaim a kisebb hálóban kapnának helyet, ami egyfajta irodaként működne.

Persze ez még csak egy lakás volt, megnézünk majd mást is, és mivel most iszonyú alacsonyak az ingatlanárak, még az is lehet, hogy a végén egy házban kötünk ki.




1 comments:

Christine said...

Ez jól néz ki és jól is hangzik. :-)

Post a Comment

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...