Sunday, August 28, 2011

Sulis

Az utóbbi néhány napban sok minden letisztult Jim munkájával kapcsolatban. Nem mezőgazdaságot fog tanítani, hanem kertészkedést és kertépítést, emellett egy másik osztálnyak biológiát, és a harmadik osztálynak vadvilág ismereteket (ehhez kell a kis tó a suli mögött). Nem mindenhol vannak ám ilyen tantárgyak, de ezeknek a gyerekeknek szükségük van arra, hogy az iskola a lehető legérdekesebb legyen számukra, sok teendővel.

Berendeztük a termet is, persze dekoráció még nincs, de rendet raktunk, elrendeztük az asztalokat és a székeket stb. A teremben van TV, DVD lejátszó, kamera, a kedvencem a smart board...ez egy fehér tábla a falon, amelyre nem csak kivetítheted például a power point slide show-dat, de a táblán változtathatsz rajta, elektronikus toll és érintés segítségével. Az osztályteremhez tartozik egy kis raktár a laboratóriumi kellékekkel (mikroszkópok, gumikesztyűk, kémcsövek, bonckészletek (!) ), és egy minikönyvtár, amihez bárki hozzáférhet. Itt a gyerekeknek nem kell minden könyvet megvásárolni, az alapkönyveket a tanár adja a diákoknak, haza lehet vinni, de az iskola tulajdona marad, és év végén vissza kell szolgáltatni.
Az is érdekes, hogy itt a teremben van Jimnek saját asztala számítógéppel, nyomtatóval, fénymásolóval, no és persze ha már kertészet, a helyiség gyöngyszeme egy hatalmas mobil polcrendszer tele növényekkel...szegények elég porosak voltak, kicsit rendbeszedtem őket.
A gyerekeknek meg hagytam üzenetet a táblán :P (Mindig minden diák Mr K.-nak hívja Jimet, így én Mrs K. lettem...nem összetéveszteni a kiskorú K. Erzsébettel :)))))) )3 comments:

Sheila G. said...

Mrs. K. :))))

Gigi said...

:))))) MRS K nagyon király...angolul kiejtve nem vicces, de valljuk be magyarul szenzációs:)))

Szoffy said...

Haha tudom, hogy egyrészt nagyon gáz..de evvan :DDD

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, ...