Daisypath Anniversary tickers

Thursday, August 18, 2011

Veszélyes kölykök

Jim jövő héttől Michelle Pfeiffer szerepét játsza az Eagle Academy középiskolában, Eagle városában, ami itt van nem messze. Biológiát, külön növénytant és mezőgazdaságot fog tanítani. Az iskola mindössze 150 diákot oktat, olyan gyerekeket küldenek ide, akik évet ismételtek, sokat hiányoztak és fel kell zárkózniuk vagy rossz körülmények között élnek, és sajnos sok esélyük van arra, hogy kimaradjanak az iskolából, és soha ne érettségizzenek le. Tehát a fiataloknak több segítségre és törődésre van szükségük, mint egy átlagos középiskolásnak. Jim felel majd az üvegházért és a suli mögötti tavacska flórájáért és faunájáért is. Nagyon örülünk ennek az állásnak, mert nem csak tanítás, hanem misszió és kihívás is egyben.
Úgy néz ki, hogy őszre és télre még maradunk anyósomnál, hogy segítsünk, aztán vagy Nampában vagy Eagle-ben vadászunk otthont. Eagle tüneményes, de nincs olyan messze, hogy muszáj legyen odaköltözni, és szívesen maradnék anyósom közelében.

Hajrá Jim! Nagyon büszke vagyok ám rá!

6 comments:

Anna said...

Gratulalok, ez nagyon csodas hir! El tudom kipzelni, hogy nem szokvanyos tanitas folyik am ott es biztos nagyon ugyes volt parod, hogy megkapja a munkat!

Zsofia said...

Köszönjük :) Az tetszik ebben, hogy nem írják le a gyerekeket, hanem megpróbálnak segíteni! Jim iszonyú jó tanár...akkor is ezt mondanám, ha nem a férjem lenne :)

nuca said...

Gratulálok!:)

Christine said...

Gratula!!!

Signetta said...

De jó! Gratulálok, ez tényleg jó lehet! :)

Zsofia said...

Köszönjük :)

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...