Daisypath Anniversary tickers

Sunday, August 28, 2011

Sulis

Az utóbbi néhány napban sok minden letisztult Jim munkájával kapcsolatban. Nem mezőgazdaságot fog tanítani, hanem kertészkedést és kertépítést, emellett egy másik osztálnyak biológiát, és a harmadik osztálynak vadvilág ismereteket (ehhez kell a kis tó a suli mögött). Nem mindenhol vannak ám ilyen tantárgyak, de ezeknek a gyerekeknek szükségük van arra, hogy az iskola a lehető legérdekesebb legyen számukra, sok teendővel.

Berendeztük a termet is, persze dekoráció még nincs, de rendet raktunk, elrendeztük az asztalokat és a székeket stb. A teremben van TV, DVD lejátszó, kamera, a kedvencem a smart board...ez egy fehér tábla a falon, amelyre nem csak kivetítheted például a power point slide show-dat, de a táblán változtathatsz rajta, elektronikus toll és érintés segítségével. Az osztályteremhez tartozik egy kis raktár a laboratóriumi kellékekkel (mikroszkópok, gumikesztyűk, kémcsövek, bonckészletek (!) ), és egy minikönyvtár, amihez bárki hozzáférhet. Itt a gyerekeknek nem kell minden könyvet megvásárolni, az alapkönyveket a tanár adja a diákoknak, haza lehet vinni, de az iskola tulajdona marad, és év végén vissza kell szolgáltatni.
Az is érdekes, hogy itt a teremben van Jimnek saját asztala számítógéppel, nyomtatóval, fénymásolóval, no és persze ha már kertészet, a helyiség gyöngyszeme egy hatalmas mobil polcrendszer tele növényekkel...szegények elég porosak voltak, kicsit rendbeszedtem őket.
A gyerekeknek meg hagytam üzenetet a táblán :P (Mindig minden diák Mr K.-nak hívja Jimet, így én Mrs K. lettem...nem összetéveszteni a kiskorú K. Erzsébettel :)))))) )



3 comments:

Sheila G. said...

Mrs. K. :))))

Gigi said...

:))))) MRS K nagyon király...angolul kiejtve nem vicces, de valljuk be magyarul szenzációs:)))

Zsofia said...

Haha tudom, hogy egyrészt nagyon gáz..de evvan :DDD

Post a Comment

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...