Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 9, 2011

De jó

...napunk volt ma! Jim mindent bepakolt az itteni raktárba, a nagy bőröndömből hozzájutottam pár ruhához, azért csak párhoz, mert a többi nem jön ám rám. Ha a nevem Helén lenne, mondhatnám magamról hogy Helénke egy kicsit tehénke, mint anno Gálvölgyi a Rózsa Gyuri paródiában. Nem stresszelek rajta, egyáltalán nem eszek sokat vagy nassolok, de nem is mozgok szinte. Amint enyhül a hőség, nekikezdek a "napi fél óra séta" projectnek.
Újra nálam vannak a gyönyörű nyakláncaim is amiket még Anyutól kaptam, hogy legyen mit kihoznom, de a legjobb, hogy este végre anyósommal együtt megnézzük az esküvői videonkat :))

Itt még megragadom az alkalmat hogy boldog szülinapot kívánjak egyetlen férjemnek, hatalmas vacsi készül a tiszteletére :)



4 comments:

Virág said...

Boldog szülinapot Neki! Nagyon pozitív, ahogyan hozzáállsz a súlyodhoz. A napi séta meg nagyon jó ötlet, főleg egy jó partnerrel :) Ja és szirom vagyok és voltam alább is, csak mielőtt töröltem a blogom, előtte változtattam nevet, és ezért nem tudhatod, ki már megint ez az idegen :D A vacsihoz jó étvágyat!

Christine said...

Boldog szülinapot a párodnak!

Zsofia said...

Jaj szia Szirom, örülök, hogy itt vagy :)
Köszi :) Azért ilyen jó a hozzáállásom, mert tudom, hogy elengedtem magam egy kicsit, de azt is tudom, hogy ha elkezdek újra tevékenykedni, akkor minden újra a régi lesz :)

Köszönjük Christine!

Signetta said...

Itt is kívánok Jimnek Sok-sok boldogságot! :)

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...