Daisypath Anniversary tickers

Sunday, June 19, 2011

Őszinteség

Sokat gondolkodtam az elmúlt majd 2.5 éven...nem volt könnyű. Én is azt hittem, hogy a tengerentúlon élni habostorta lesz, sok volt a remény és a várakozás, ám minden máshogy történt, mint vártam. Kanada momentán azoknak való, akik eleve kincsestárral rendelkeznek, vagy nagyon szerencsések. Minden iszonyú drága az ingatlantól kezdve a kajáig, és egyáltalán nincs szinkronban a fizetésekkel. Szerettem Kanadát, de a késve érkező fizetések, a férjem cégének hanyagságai elvették a kedvem. Örültem, amikor leköltöztünk Idaho-ba. Pedig itt sem jobb a helyzet. Nincsenek munkalehetőségek, kemény harc folyik mindenért. Az sem segített, hogy szeptemberben érkeztünk, amikor minden tanári állás foglalt volt már. Most a nyár lesz a lehetőségek tárháza, de megszenvedtük az elmúlt pár hónapot..nem mutattam...
Ugyanakkor boldog vagyok. Minden szenvedés közelebb hozott a férjemhez, aki nem csak a férjem, de a legjobb barátom is. Sok házasság megy tönkre anyagi, vagy karrier okok miatt, hát a miénk csak megerősödött, és ezért mérhetetlenül hálás vagyok Istennek.

Tanulom, amit kell...türelmet, kitartást, önfeláldozást...mindazt ami eddig hiányzott belőlem...köszönöm!

8 comments:

Christine said...

Jól látod az emigráció vagy megerősiti vagy szétzúzza a házasságokat. Töbször is végignéztem már ezt az ismerőseink között. Büszke lehetsz magatokra hogy ti is azok között vagytok akiket megerősitett. Csak igy tovább! Kitartás. Nagy ölelés neked!

Virág said...

Gratulálok a kitartásodhoz! Az a legjobb, mikor tanulunk egymástól és építkezni tudunk a nehéz időkben. Nekem is a legjobb a barátom a párom, és ezért értem miről beszélsz. :)
És csak így tovább! :D

Anna said...

Ugyesek vagytok! Csak kitartast, nekunk sem ment az elkepzelesek szerint, de mintha kezdenenk helyukre razodni a dolgok. A jo Atya tudja mikor minek kell tortennie, csak egyutt alljatok tovabbra is a sarat!

Zsofia said...

Köszönöm lyányok :) Az ilyen kommentek nagyon sokat jelentenek :)

Kotorborka said...

Remélem, most már gondtalanabb, vidámabb napon köszöntenek rátok, igazán megérdemlitek! :) Puszi

Signetta said...

Ezt imádom benned, hogy mindig meglátod a szépet és a jót. :) Örülök, hogy igaz szerelem van kettőtök között. :)

darilh said...

Nagyszerű csajszi vagy! Egyetértek Signettával, maradj mindig ilyen pozitív!

És annnnyira szép a blogod külalakja, csini nagyon! :)

Zsofia said...

:))) Köszönöm! Azt szeretem a bloggerben, hogy rengeteg sablont lehet hozzá találni, és nagyon egyszerű a kezelése :D

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...