Daisypath Anniversary tickers

Sunday, June 5, 2011

Madaras :)

Imádom az új jövevényt, Sam-et :)))) Olyan édesek együtt, bár Skye-nak idő kell majd, hogy megszokja a fiúcska jelenlétét, viszont az új kalitkában sokkal jobban érzi magát, mivel az tágasabb, több a játék és a kaja is.
Imádok újra különböző kajákat csinálni főleg Sam-nek, mivel Skye a kezemből is elfogadja, így nem kell sokat szórakozni vele, itt egy falat borsó, ott egy falat tojás :) Sam nem volt igazán emberek között eddig, sokat foglalkozom vele, nagyon kedves, gyengéd madár egyébként.

A tenyésztő, akitől vettük Sam-et, rendelkezik egy kis bolttal is, tegnap közölte Jimmel, hogy 10 perc alatt úgy megszeretett, hogy simán alkalmazna...a gond csak az hogy 1. nem dolgozhatok legálisan, 2. a bolt a másik kisvárosban van (vezetni nem tudok, busz nincs). Mindegy, azért jól esett :))))

6 comments:

Christine said...

Azért az olyan jó mikor ilyet mondanak az embernek! :-))

Sheila G. said...

most olvastam egy cikket (kistermelők lapjában:)), hogy a papagájok válogatósak pár terén...

nem lehet megoldani a legális munkát? mi hiányzik hozzá?

Zsofia said...

Köszi Christine :)

Háát Sheila az meglehet, és majd meglátjuk...ha nem találnak egymásra, akkor sem adom vissza Sam-et mert egy tündér :))

A ződkártya hiányzik :) De meg lesz hamarosan, hónapok óta beadtuk a jelentkezést, aztán majd jön az interjú, hogy nem vagyunk- e érdek házasok :)))) Alig várom, bár állílag munkavállalóit küldenek hamarabb

Zsofia said...

*állítólag..naa

Anonymous said...

Na, elolvastam mindent, a madarasakat is, és sok mindent megértettem. Ezentúl mindig elolvasom a blogjaidat is, mert több van bennük, mint amit nekem írsz, úgy értem, több mindent megértek, és nagyon szeretlek! Veled a szívem!

Zsofia said...

Anonymus Anyuka :))) Én is nagyon szeretlek!!

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...