Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 23, 2011

Könyvajánló: A song of ice and fire...


...magyarul A tűz és jég dala. Kedves barátaim hívták fel a figyelmet az első kötetből készült HBO filmsorozatra (A game of thrones), ami nagyon jó, remek színészekkel, de néhány rész után tudtam, hogy a könyveket is olvasnom kell :) Egyelőre az első négyet szereztem be (A game of thrones, A clash of kings, A storm of swords, A feast of crows), most tartok a második közepénél, és nagyon élvezem. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a fantasy-t, méghozzá a bonyolult, nyers, meglepetéseket tartogató félét :) A karakterek szenzációsak, a történet bővelkedik fordulatokban, és olyan pillanatokban, amikor nem hiszel a saját, két olvasó szemednek a döbbenettől :P Az ötödik rész, A dance with dragons címmel július 12-én jelenik meg.

Részletek, tartalom, stb ITT

4 comments:

Christine said...

Ne is mondd...most néztük végig az első évadot. Majd a guta ütött meg hogy nincs több. :-)) Szóval én is kénytelen leszek elolvasni könyvben. :-)

Zsofia said...

Úgy legyen :) Nagyon jók a könyvek, le sem tudom tenni :)

Capricornus said...

Uuuuu - uuuu mi is megvettuk, HBO sorozat nagyon bejott, konyv olvasas alatt, igaz ez mar magyar.... bar nem is tudom, hogy Angliaban bele mertem volna - e vagni ilyen vastagsagu konyvbe, valoszinuleg igen, csak jelenleg itthon vagyunk, de a folytatas, na az angol lesz :D Egyebkent jo konyv, imadom vagy imadom utalni a karaktereket es a fantasyra mar rafert a jo minosegu verfrissites.

Zsofia said...

Abszolút egyetértek!!! Én angolul olvasom, nem könnyű, de nagyon szeretem

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...