Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 12, 2011

Lakoma

Az itteni katolikus közösség ma estére szervezte a St. Patrick napi vacsorát Melba városában...város...inkább hívnám falunak :) A templom nagyon szép, az ebédlő egyszerű, de kedves...az étel pedig fantasztikus volt: pácolt marhahús, krumplival, répával, hagymával és káposztával...desszert gyanánt lime ízesítésű fagyit és sütit kaptunk, nagyon finom volt.



Minden második ember "Csókolj meg, ír vagyok" pólót viselt, de amikor körbekérdeztem, hogy ki ír a társaságban, senki nem tudta a választ hehe.
Zöld sört is felszolgáltak, ami kissé gusztustalannak nézett ki, de kedvenc férjem megnyugtatott, hogy csak ételszínezék :)
Az utóbbi időben megfigyeltem a különböző családi és közösségi étkezéseknél, hogy az amerikaiak (legalábbis itt) nem tudnak késsel-villával enni. Kenyérdarabokkal és az ujjaikkal lapátolják az ételt a villájukra...ám nem akarom lebecsmérelni őket...a kedvességük és nyitottságuk sokkal többet ér, mint a kés használata :)

4 comments:

Signetta said...

Jó kis kaják voltak. Látom azért megkóstoltad a zöld sört. Mondjuk én se hagytam volna ki. :) Megnéznék egy ilyen "zöld bulit"! :)

Kriszti said...

Szia Soffy!!
Milyen régen írtam ide...
Jó ez a zöld sör, még szerencse, hogy a kaját nem színezték!

Gigi said...

:)
jó a zöld sör, de bele nem ittam volna..
El tudod képzelni, itt mi volt st patrick's dayen?
Bolondokháza.ja és a britek sem tudnak késsel villával enni, a villa hátára polcolják fel a falatot, borzasztó még nézni is.
HA EGYSZER meglátom, hogy Lizzy így eszik nem áll meg a lábán az tuti.

Zsofia said...

Kriszti hehe nem hiszem hogy ettem volna belőle

Gigi na jó akkor nem csak az amerikaiknak van gondjuk a késsel...de vajon miért???

Post a Comment

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...