Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 11, 2011

Vizsgálat

Nah, holnap megyünk az orvoshoz...szükséges egy kivizsgálás ahhoz, hogy zöldkártyát kapjak, de először meg kell bizonyosodniuk arról, hogy megkaptam-e a szükséges oltásokat anno, stb. Szerencsére Anyu megtalálta otthon az oltási könyvem és beszkennelte. Felhívta a dokimat is, aki közölte, hogy nem adhat ki semmilyen információt, mert ez így nem hivatalos....emiatt jól megcsapolnak majd holnap, és fogok kapni egy tetanuszt, meg influenza elleni oltást...marha jó, egyikre sincs szükségem, de ez a szabály. Postán meg kaptam egy csomagot, kitöltendő papírokkal, és többek között olyan kérdésekkel, hogy nem vagyok-e leprás..............

Jó tudom....szabály az szabály :)

9 comments:

Virág said...

Ó, Te szegény! Sok hülye szabály van :S. Azért azt nem tudom, hogy miért fog Neked jót tenni egy tetanusz, ha nincs rá ok. Az influenza ellenit még megértem. De a tetanuszt?!

Sheila G. said...

tetanusz 5 évig véd. jójaz, bár olyat még nem hallottam, hogy megelőzésképpen, de hát ott nem csak ez más.

te szofi, ez a lepra vicces, de hát megvan a vízumon a kérdés: "azért szándékozik beutazni, hogy terrorcselekményt kövessen el?"

:)

Christine said...

Én úgy tudom hogy arra felétek tiz évente kötelező egy tetanusz. Mikor kint voltunk nekünk is beadták kérés nélkül. Szerintem nincs ezzel semmi gond. A gyerekem pedig minden oltást duplán vagy triplán kapott mert minden országba beoltották újra és újra. Szóval azt hiszem ez a bevett módi, el kell fogadni. Új ország, új haza, új szokások. Lesz még ilyen bőven szerintem. :-))

Kriszti said...

Szia Soffy,boldog új évet kívánok!!
Minden rendben lesz az oltással, aztán letudod egy ideig.:-))

Zsofia said...

Túléltem :DDD Sima tetanusz helyett a kombináltat kaptam amit anno Di-Per-Te-nek hívtak...szóval leprás még lehetek, de diftériás biztos nem LOL

Signetta said...

Az én Zsófim is most kapja az oltásokat! :) Akkor lehet hogy téged is 4 hónaponak néztek? :)))

nuca said...

Mi is túlestünk ezen, ez van... De minden jó, ha a vége jó:)

Monyeszka said...

Szupi hogy túl vagy az oltáson na ugye nem is fájt annyira?:D

Zsofia said...

Monyeszka nem jutok be hozzád, kérek szépen meghívót!!! (szafije@yahoo.com)

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...