Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 13, 2010

Lac La Biche

Nagy-nagy dolog történt! Nem akartam írni róla eddig, mert nem tudtuk mi lesz a végeredmény, pedig nem vagyok babonás. Még mielőtt a kis vakációra mentünk, Jim megpályázott egy állást Lac La Biche-ben, amiről írtam a kirándulós blogban...mármint a helyről, mert az interjú után elmentünk, hogy szemügyre vegyük normálisan. Lac La Biche egy kis község északon, egy gyönyörű tó partján. Az ottani főiskola hírdette meg a pozíciót...és Jim megkapta! Ugyanaz amit most csinál: tréningek, online kurzusok kialakítása stb, de végleges pozíció, alkalmazotti munkaviszony, teljes juttatással. Kb egy hónap múlva költözünk. Már elkezdtünk lakásokat nézni. Nagyon izgalmas az egész és gyors, de nagyon örülünk, mert sokkal jobb Jimnek, sőt nekem is megpróbálnak majd munkát találni! Én mindig is egy kisvárosban akartam élni, nem tudom miért. A hegyek messzebb lesznek, de az jó, hogy ott van helyben egy hatalmas tó (mondjuk kb mint a Velencei-tó) még az is lehet, hogy a kirándulás mellett horgászni is fogunk hehe.

Nagy szívfájdalmam, hogy így valószínű nem fogok tudni hazalátogatni az ősszel! :((( Új munkahelyen itt nem tehet ilyet az ember, és anyagilag is húzós lenne....de arra gondolok, hogy alapozzuk meg végre itt az életünket, utána ráérünk hazamenni látogatóba...nehéz, mert mindenki nagyon hiányzik, de ez van, nem tudok kétfelé szakadni bármennyire is szeretnék. Rájöttem, hogy örülni kell a változásnak, és tudom, hogy mi vonzottuk be ezt az új állást!

Ma a Chaptersben is bejelentettem, hogy egy hónap múlva felmondok...Marilyn az egyik főnököm nem akarta elhinni, percekig öleltük egymást és sírtunk...na ilyen sem volt még, az utolsó magyar munkahelyemen volt búcsúztatás, sok szeretet, amit soha nem fogok elfelejteni, de olyan még nem volt, hogy magát a munkát megsirattam. Nagy a felfordulás amúgy, felújítják a gyerek részleget, dupla akkora lesz rengeteg játékkal, így az egész üzlet folyamatosan mozog, a különböző részlegek minden nap máshová kerülnek a felújítás miatt...káosz...és el sem tudom képzelni, hogy hamarosan nem leszek ennek részese...ez az egy szomorú, minden más azt súgja, hogy nagyon jó lesz ez a költözés. :))))
Lac La Biche:




4 comments:

Kriszti said...

Nagyszerű hirek, Szoffy! Örülök veletek együtt!
Először azt hittem, jön a baba, mert azt írtad, "nem akartam írni róla...":-)))
Munkád biztos lesz, és szerintem, ugy otthagyni egy munkahelyet, hogy sírva búcsúznak tőled, nagyon sokatmondó.:-) (S nem tudom, Mo-n elképzelhető lenne -e?)
Minden jól alakul!! A hazajövés meg annál édesebb lesz, ha itt lesz az ideje!!!!

Kotorborka said...

Már a múltkor is akartam kommentelni, de valami közbejött, így most pótolom: GRATULÁLOOOK! Biztos vagyok benne, hogy az új helyen is találsz valami szuper állást, ahol ugyanígy fognak szeretni, ahogy a Chaptersben. Persze azért megértem, ha a búcsúzás és az őszi látogatás kútba esése azért elkámpicsorít egy kicsit...De abban biztos vagyok, hogy minden szuperjól alakul majd Veletek, minden fronton!!!!! :)

Maggie said...

DE jóóóóó!!! :))) Arrafelé nincs chapters? :)
Zajlik ám az élet. majd mutass képet az uj lakrol is. :)))

Zsofia said...

Nincs ott semmi hehe, de ami késik, nem múlik :D
Hozok majd képeket :)

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...