Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 6, 2010

Valami van...

Napok óta fáj a derekam, meg két oldalon a hasam, ezért tegnap elmentünk a dokihoz. Az első doki elég gyagya volt, közölte, hogy csak tele vannak a beleim, csináljunk röntgent...mondom neki, hogy 3szor voltam WC-n ma...nem izgatta. Na de a röntgenes pasi is tett fel kérdéseket, és kezdett gyanús lenni a diagnózis. Megkérdezte lehetek-e terhes? Hát, minden lehetséges, bár nem valószínű....mert akkor ő nem csinál röntgent, menjek vissza a dokihoz. Szerencsére másikhoz kerültem, aki sokkal jobb és alaposabb volt, azt mondta, hogy ez bizony a méhem...mert nagy és kemény....valami van benne...vagy baba, vagy mióma, vagy ciszta. Köszi... Irány a labor, vérvétel, vizeletvizsgálat, várakozás. Eredmény: vérteszt normális, nincs gyulladás, a vizelet nem mutat terhességet. Következő lépés az ultrahang, mivel jól be voltam tojva, a doki rendes volt, felajánlotta, hogy ír egy papírt, és akkor azonnal megcsinálják az ultrahangot a kórházban, de megnyugtatott, hogy bármelyik változatról is van szó, ne ijedjek meg, nem veszélyes, nem rákosodhat el vagy ilyesmi, de elképzelhető, hogy egy kis műtét szükséges. Na hajrá, mentünk a kórházba...Vészhelyzet képei ugrottak be :) Tömeg a váróteremben, emberek fekszenek a folyosón stb. Tiszta volt minden, rendezett, csak zsúfolt. Elsőként a recepciós nővérhez vezetett az út, aki ott helyben megmérte a vérnyomásom és a lázam, mindenről kikérdezett, felvette az adataim és kaptam egy kis papírkarkötőt a nevemmel :) Ja, egyébként az ultrahang zárva van! Nem is értik, hogy a doki a rendelőben miért gondolta másképp, de azért megpróbálnak tenni valamit....órákig tartó várakozás, végül bevittek egy tömegvizsgálóba, tudjátok hat ágy, függönyökkel elválasztva stb. A hangulat vidám volt, szólt halk zene, betegek rihegtek-röhögtek a függönyök mögött. Jött egy nővér, aki megint megmérte a vérnyomásom, lázam, kikérdezés újra, aztán végre jött egy doki, az is megvizsgált (már röhögtem magamban), és akkor jött az újabb vér és vizeletvizsgálat. Tuti nem terhesség, az értékeim amúgy normálisak, ultrahang meg majd hétfőn. Mivel nem produkálok más tüneteket, még az is lehet, hogy mégsem a méhem....nekem alapból nagy és talán azért volt kemény, mert stresszeltem/ovulálok amúgy/és hatan nyomkorászták meg pár órán belül....osztán a végén a csontkovácsnál kötök ki a derekammal :) Meglátjuk. Szar volt ez a tegnap, a sok várakozás, de félni nem félek semmitől, és legalább kaptam ízelítőt a kanadai egészségyügyből. Hát itt se tudja a bal kéz, hogy mit csinál a jobb, és lassú is, de legalább alapos :)

12 comments:

Kriszti said...

Soffy, nem lesz semmi baj! lehet, "csak" felfáztál vagy ilyesmi...Majd írd meg, mi van veled! Vigyázz magadra!

Zsofia said...

Kriszti azt kimutatta volna a vér és vizeletteszt, de legalább az ki van zárva :))

Betty said...

Nem jó hírek :((( Vigyázz magadra! Remélem a hétfői ultrahang kimutatja mi a baj.

nuca said...

Biztos minden rendben lesz!!! Gondolok Rád!

Tinkmara said...

Biztos rendben leszel, s nagyon valószínű, hogy semmit nem mutat majd az ultrahang se, hiszen az eredményeid jók. Írjál ám azonnal. Drukkolok érted. :)

Zsofia said...

Köszönöm lyányok :) Tinkmara a tesztek nem mutatják ki a miómát, de attól még ott lehet, lényeg, hogy nem veszélyes, csak okozhat kellemetlenségeket...és ha így van akkor jobb kint, mint bent :PP

Christine said...

Remélem minden rendben lesz veled! Én is drukkolok!

Orad said...

jobbulást Neked! Már majdnem azt hittem, babóca. :)

ildiko.d.miranda said...

Szorítok neked, drága Szoffy, hogy minden rendben legyen! Megérdemled! :) Big hug!

Pinklady (-édi-berny) said...

Jaaaj, remélem h semmi komoly baj nincs!!! várom a hétföi eredmény beszámolot!! szoritok!!! ha baba lett volna-illetve lenne, mit szolnál?????? :P puszi

Kotorborka said...

:(((( Jobbulást, vigyázz magadra!!!! Puszi

móni said...

Jól megijedtem ,amikor elkezdtem olvasni a bejegyzésedet!De szerencsére látom már ,hogy jobban vagy és biztos csak valami gyorsan múló dolog lesz!vigyázz magadra!
puszika

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...