Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 13, 2010

Eredmények

Nos, itt vagyok...szóval a miómát nem úsztam meg, ott figyel, és elég nagy, mennem kell majd nőgyógyihoz, aztán alkalomattán kiveszik, de ezen nem idegeskedek, ugyanis a hátfájásom nem az okozza (bár a megnagyobbodott méh nyomhatja picit a beleket, és az hatással lehet a hátra, de nem ilyen mértékben. ) Tegnap a háziorvos elküldött röntgenre, azt mondták 3-5 nap és majd hívnak...hát naná, hogy nem akartam megvárni! Egyik főnököm ajánlott egy csontkovácsot, aki egyébként magyar származású (Dr. Steven Szabo :) ), és ma reggel el is mentünk hozzá. Valami tüneményes idős úriember, jól megvizsgált, azt mondta teljesen be vannak állva az izmaim a hátam alsó részében, ami bizony komoly fájdalmat okoz. A hátterében állhat a rossz emelési technika, stressz, stb. Kaptam különféle masszázsokat, egy érdekes kis eszközzel akupersszúrás pontokat nyomogatott, megropogtatott...hogy az milyen jó volt! Sokkal jobban is érzem magam, és kedden megyek vissza, hogy megnézze a röntgent, ő fogja kikérni a tegnapi röntgennek az eredményét. Most vehetek forrú fürdőt, szednem kell gyulladáscsökkentőt (csak sima Advilt), és vigyáznom kell az emeléssel, nyújtózással.

Az a szerencse, hogy itt a juttatások fedezik a csontkovácsot is, így nem kell kemény pénzeket fizetni, ami azért könnyebbség, és a főnökeim is azt mondták, nem baj ha egy ideig nem tudok esetleg az ajándékokkal foglalkozni olyan tempóban ahogy eddig, ettől még dolgozhatok, foglalkozhatok az ügyfelekkel, segíthetek adminisztrációban stb, és már alig várják, hogy újra menjek, ami holnap lesz, igaz csak 4 órában. Úgy szeretem őket!!!!

10 comments:

Christine said...

A hatadat remelem rendbe teszi a csontkovacs. Allitolag nagyon jok. Ferjemnek is ezt ajanlottak egy regi sport serulesre.
A miomatol remelem gyorsan megszabaditanak majd.
A lenyeg hogy mielobb teljesen rendbejoj. Vigyazz magadra es lassits kicsit a tempon. :-))

Zsofia said...

Köszi Christine! Hát én is ajánlom a férjednek, bár én még csak egy kezelésen voltam, de hatalmas a különbség!

DITTIBABA said...

Na jól van akkor..

Tinkmara said...

Phew... a csontkovács csodákra képes, azt a figyelőt meg se perc kikapják, ha ki kell. Drukkoltam érted, csak nálunk is beütött a krabausz. :(
Puszillak!

ildiko.d.miranda said...

Gyógyulj meg, szívem, gyorsan! Legalább már tudod, hogy mi okozza a panaszokat.
Puszi neked!

Kriszti said...

Szia Soffy!
Gyógyulást kívánok mihamarabb!! Vigyázz magadra!:-)

Pinklady (-édi-berny) said...

Szioka!! Jobbulás-gyogyulást Kivánok Neked!!! vigyázz magadra millio puszi

Doridia said...

Nem lesz semmi baj meglátod!!! Ha műtétre kerül a sor biztos minden rendben lesz! Kisműtétnek számít (mint az enyém volt) de persze attól még én is féltem. Szorítok nagyon!!!! Simi!
Remélem a csontkovács a hátadat rendbe tudja tenni!

Monyeszka said...

jobbulást de remélem azóta már rendbe jöttél

Ecka said...

Kedves Szoffy!
Nekem is volt miomám, és itthon pillanatok alatt megszabadítottak tőle. Nem hagyományos műtéttel, hanem egy ú.n. mioma embolizációs eljárással, Pécsen. 1 napos beavatkozás...
Intő jel, hogy lassíts!

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...