Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 15, 2010

Új ruha

Na csak találtam normálisabb hátteret, nem mondom, hogy ez az igazi, de jobb, mint volt :)
Ha már újdonságok...rájöttem, hogy kezdenem kellene valamit magammal. Mert oké, hogy dolgozok, meg jó feleségként vezetem a háztartást, de azon kívül nem csinálok semmi értelmeset kivéve a regényírást (vicces fan-fiction, amit a barátaimmal írok, egyszer régen asszem említettem) :) Ez nem elég...én vagyok persze a hibás, fáradtnak érzem magam, erőtlennek, és inkább alszom vagy Jimmel mozizok, beszélgetek...mégis hiányzik valami, valami plusz...Jim megkérdezte, hogy esetleg anyuka akarnék lenni? :)))))) Nem...nem arról van szó. Csak hiányoznak például a régi ezoterikus tanfolyamok, amikor otthon is gyakorolnom és tanulnom kellett...olyan volt mint valami hasznos hobbi. És ez már nincs...kellene valami kis személyes, saját plusz cél, ami nem kimondottan hosszútávú, mert olyan céljaink bőven vannak friss házasokként (lakberendezés, nyaralási tervek, a reikis üzlet továbbra is, csak főállás mellett arra aztán tényleg nincs idő stb). Valamit ki kell találnom :)

9 comments:

Betty said...

Jó lett az új ruha bár alul olyan sötét komor kicsit furi. Ott nincs lehetőséged valami suliba járni? Esetleg ilyen érdeklődésű emberekkel körülvenni magad? Nézz körül ezen a honlapon http://www.meetup.com/ beírod melyik országba vagy és mi érdekel kiad olyan csoportot. Remélem tudtam segíteni. A könyvedre kíváncsi vagyok majd szólj ha készen van szívesen elolvasnám.

Zsofia said...

Köszi Betty nem is láttam...lecseréltem :DDD
Köszönöm az ötletet, megnézem majd! A regény nem lesz kinyomtatva, csak úgy magunknak írjuk, bár az egyik fent volt egy oldalon, csak most nem elérhető :)

Christine said...

Nézz be hozzám, van valamim a számodra. :-))

Kriszti said...

Nekem nagyon tetszik ez a blogruha!:-)
Esetleg torna vagy önkéntes munka vagy hímzés, kötés, varrás, fotózás? De biztos ez csak időleges,mármint a hiányérzet, lehet a hosszú tél teszi...:-)

Tinkmara said...

Engem is a fene evett meg, amíg csak itthon. Nem volt a napoknak "értelme". Egyforma volt minden. Keresgélj! Elterül az ember, én is ezt az álmosító "csinálhatnám, de minek"-et éreztem. Kell valami. S ha már felismerted, az nagyon jó. :) Számolj be ám, ha van valami.

Nina (Blooming) said...

Mi az élet értelme egyáltalán? Filozofálgassunk:)
A propos, írás: azért a legutóbbi jelenet enyhén szólva is felvillanyozó lett, nem? :DD
A kiadatás ötletét én még nem vetettem el. Nyilván egy csomó jogi cuccot át kell hozzá rágni, de ha komolyan elhatározzuk, mennie kell.
Én hiszek ebben.
We'll see.

Cuppanat

Monyeszka said...

Szép lett a az új ruha. Remélem megtalálod mi az amit szeretnél csinálni!Biztos nem az anyaság?:)

Zsofia said...

Renee én sem vetettem el de az egy komoly harc lenne, hajrá :)))
Monyeszka..anyaság..hmm sosem éreztem, nem szeretnék csak azért gyereket mert azt gondolom csupán az ad értelmet az életemnek, mert hiszek benne, hogy sok minden más is van...de ha egy kis lélek velünk akar majd élni, várom szeretettel

Orad said...

szép lett a blog! :)
az anyaságról pedig nagyon szépet írtál most... :)

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...