Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 13, 2010

A láng

Ma megérkezett Edmontonba az olimpiai láng :) Sajnos nem láttuk mert dolgoztam, meg engem amúgy se nagyon izgat a téli olimpia, inkább a nyári, de azért kicsit büszke voltam :)

A Chaptersben is hangsúlyt kapott az Olimpia, tele vagyunk olyan ajándékokkal, amire az a szöveg van nyomtatva, hogy: A világnak többet kell tudnia Kanadáról...vizes palackok, esernyő, notesz, táska, fülhallgató és keksz :)))) Továbbra is imádom, hogy mindig találnak egy témát, amit ünnepelni lehet, és amin az ajándékok, vagy a középpontba helyezett könyvek alapulnak. Karácsony után berobbant az egészséges életmód, torna, jóga, diéta. 2010 kapcsán (mivel új évtized) az újrakezdés és az elmúlt évtized legjobb művei..na és persze a Valentin-nap...én sosem csíptem, de szerintem a Chapters miatt én minden elkövetkezendő ünnepet imádni fogok, hiszen a szemem előtt van a sok kis kincs, ami az ünnepre emlékeztet. Momentán szívalakú csoki, cukorka, csillámos habfürdő, szívecskés plüssállatok, vicces kuponfüzetek, csokis testfestő készlet hehe. A következő nagy téma a tavasz és a Húsvét...előre félek :))))))

5 comments:

Kriszti said...

Nekem is melengeti a szívemet, hogy Kanadában lesz a téli olimpia, jó érzés arra gondolni, hogy jártam magam is az egyik helyszínen, Whistlerben. A könyvesbolt pedig minden időben, ünnep előtt, esemény előtt nagyszerű hely!:-)

Tinkmara said...

Nagyon szép és megható! Hajrá Kanada!

Orad said...

annyira jó lehet ez a Chapters.... :))))

Kotorborka said...

Itthon is ezzel a mentalitással kellene élni mindenkinek. Megpróbálni örülni az adódó lehetőségeknek, ünnepelni, amikor csak lehet...Szerencsére azért már egyre többen próbálkoznak, de még jócskán van mit tenni....
A Chapterst (és persze minden mást ;) ) nagyo megnézném! :)))))

Zsofia said...

Ha nem tilos a boltot fényképezni akkor majd hozok képeket :))

Post a Comment

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...