Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 27, 2010

Kezelések

Ma két főnökömmel is beszéltem, akiket nagyon érdekel a Reiki, de sehogy nem tudtunk időpontot egyeztetni, vagy én dolgozom, vagy ők (ez itt a probléma, hogy sokan tényleg nem tudnak időt szakítani ilyesmire, 2-3 állásuk és/vagy családjuk van), úgyhogy felajánlottam, hogy kapnak egy heti táv-kezelést, ahhoz nem kell, hogy jelen legyenek! Ez jó ötlet, mert nem kell időpontra vadászni, de mégis érezhetik a Reiki hatását, és ha beválik, akkor igenis fognak időt szakítani rá, hogy eljöjjenek, mert az mégis csak személyesebb és más. Szóval a táv-kezelés jól jöhet az alapozáshoz. Nálam ez elvileg ingyenes, de egyikük sem akarja ezt elfogadni, majd meglátjuk...:)
MÁS: nagyon hiányzott már a mandala-készítés...ha valaki szeretne magának egyet, írjon, a mandalás blogom ott van a linkek között, ha példát akartok látni ;)

4 comments:

Kriszti said...

Átugrottam:-) a mandalás blogodra, eddig nem nézegettem, de most fogom, ezentúl:-) A legutolsó bejegyzésednek olyan a betűszíne, hogy azt nem tudom elolvasni,de lehet,csak én vagyok így ezzel...Hogy van ez a mandala készítés? Mit kell róla tudni, azaz,Neked mit kell pl rólam tudnod, hogy el tudd készíteni?:-)

Zsofia said...

Szia :) Hmmm kedvenc színek jól jönnek, esetleg szimbólumok, vagy érzések amiket szeretnél megerősíteni...és amelyek esetén a színek, számok (a motívumok ismétlődéseinek számai) fontsak lehetnek :) a betűt ellenőrzöm, szerintem én szúrtam el :)

Kriszti said...

Kedvenc színeim a földszínek:barna, sötétzöld, bordó,Szeretek angyalos képeket nézegetni, vonzanak a tündéres illusztrációk is. A döntéseimben szeretném magam megerősíteni, mert mérleg jegyűként mindig ingadozom, hogy jól csinálok-e dolgokat.
Viszonzásul szívesen hímzek neked valamit, amit szeretnél (bár a tempóm csiga, de azért igyekezni fogok:-)).

DITTIBABA said...

Hugs Szoffy!!!

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...