Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 22, 2013

Megérkeztem

Ma kora délután megérkeztem Budapestre. Anyu várt az élettársával, és annak tündéri 5 éves unokájával. Nem nagyon csináltunk ma semmit, kipakoltam, beszélgettünk, egyik barátnőmmel töltöttem el egy kis időt...holnaptól rendszeresek a programok, igaz elég sokat kell majd tanulnom is. A repülőút borzalmas volt....én tulajdonképpen nem félek a repüléstől, sőt szeretem a le-, és felszállást...na de ami közötte van...rommá unom magam, hiába vannak filmek, annyira nem kényelmesek az ülések, hogy például elmerüljek a tanulnivalómban, vagy aludjak egy jót...legalábbis én nem így működöm :) Legközelebb meg kell, oldani, hogy Jim is jöhessen :) Már most nagyon hiányzik, és Skye is, de rengeteg minden kárpótol...

Valahol az Alpok felett:


7 comments:

Anna said...

Elvezd a szabadsagod!

Anonymous said...

Melyik légitársasággal utaztál? Kérhetnék majd sok-sok hazai képeket? (egy régi olvasód)

Zsofia said...

Köszi Anna!
Lufthansa-val jöttem, de a United Airlines volt a közvetlen kezelő...sok képet nem ígérek, én most a családom és a barátaim miatt jöttem, nagyon személyes képeket pedig nem szeretek megosztani, ne haragudj :)

Christine said...

Remélem jól tellik majd az otthon töltött idő és jól érzed magad!

Anonymous said...

Való igaz, hogy a német légitársaság eléggé megerősödött az utóbbi tíz évben. De semmi estere sem a személyes képeidre gondoltam a hazai megfogalmazás alatt. Kellemes vakációt kívánok a nagy vízen túlra. :)

Signetta said...

Milyen hosszú volt az utazás? Alig várom, hogy lássalak! Puszi

Kotorborka said...

Tucatnyi kommentet írtam már ide, de valamiért soha nem jelent meg... :S remélem, most sikerül! Szóóóval: Isten hozott itthon!!!!! :) Érezd nagyon jól magadat! sooook puszi (Ps: A freeblog teljesen megmakkant, átköltöztem a blogspotra.)

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...