Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 20, 2012

Hírek és pancserkedés

Először is, nagyon jól érezzük magunkat itt, a közösség szimpatikus, mindenféle korcsoport, és nemzetiség jelen van, a szomszédok törődnek egymással, a gyerekek együtt játszanak a játszótéren és a parkban, nem klikkesednek. Az igaz, hogy rohamot kapnék a visongástól a földszinten, de a harmadikon elviselhető :)
A jó hír, hogy megkaptam az interjú időpontot a ződkártyához, jól kifaggatnak majd, én meg már alig várom, igaz, hogy majd csak egy hónap múlva lesz.
Talán végtelen jókedvemben, vagy más okból kifolyólag, igazi pancser voltam tegnap...a mobilomat a nadrágom zsebében felejtettem...a nadrágot meg kimostam...szívesen megnéztem volna a saját fejem, amikor belebámultam a mosógépbe, és szegény, döglött telefonom sötéten nézett vissza rám...remek. Szétszedtem és bedugtam a szerencsétlent egy kupac rizs alá, ami kiszívhatja a nedvességet...vagy nem...ezt az egyetlen megoldást találtam a neten. Van esély, hogy magához tér, de nem sok...viszont az ziher, hogy többet nem teszek ilyet, tanulok a feledékenységemből :)
(A kép két napja készült, nagyon szép volt a dupla szivárvány)




5 comments:

Sheila G. said...

ú. akkor én még jó avgyok az állandó papírzsebkendőkkel...

Zsofia said...

Az is kellemes :D

Signetta said...

A duplaszivárvány győnyörű! :) Szegény telcsid! Én pont ma egy pár apró kavicsot találtam a mosógépben... Mire leesett, hogy az én Zsófuszkám a játszótéri kavicsból egy marékkal zsebrevágott! Nem tudtam, hogy bele tud nyúlni a zsebébe. :)))

Christine said...

Én pénzt, meg pénztárcát szoktam rendszeresen mosni. :-) Fürdetni egyszer fürdettem walkmant. Fejest ugrott a felmosó vödörbe. :-)

Zsofia said...

Na ezek szerint nem én vagyok tényleg az egyedüli, aki nem csak ruhát mos :D
Szegény telefon egyébként totál meghótt

Post a Comment

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...