Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 24, 2011

Na ez is meg van

Szóval múlt hét csütörtökön megvizsgáltak, átnézték a papírjaimat, aztán vért vettek, hogy lecsekkolják nincs-e szifiliszem (na hurrá). A nővér nem találta a vénám, így össze vissza szúrkált, majd elájultam a mocsok Jim meg röhögött mellettem :)))) Ma vissza kellett menni, elvileg TBC bőrpróbára...gyakorlatilag mellkas röntgent csináltak, mivel én allergiás vagyok a TBC oltásra és a bőrpróbára is.
Kb egy hét múlva küldenek majd vissza minden papírt kitöltve.

Már nagyon edzek az online oktatásra, egy óra múlva lesz egy félórás ingyenes szeminárium, amit én tartok. Nem olyan komoly ám mint amilyennek hangzik :) És ha sok pénzt nem is hoz, ki tudja milyen lehetőségek várnak rám, majd kiderül.

Tuesday, January 18, 2011

West Balkán


Nagyon nagyon megrázott, ami történt...szinte pánikrohamot kaptam ahogy olvastam a híreket és láttam a képeket....mintha ott lettem volna....sosem voltam nagyon bulizós, mégis, 10-15 évvel ezelőtt ez velem is megtörténhetett volna vagy a barátaimmal....borzalmas....

Tuesday, January 11, 2011

Vizsgálat

Nah, holnap megyünk az orvoshoz...szükséges egy kivizsgálás ahhoz, hogy zöldkártyát kapjak, de először meg kell bizonyosodniuk arról, hogy megkaptam-e a szükséges oltásokat anno, stb. Szerencsére Anyu megtalálta otthon az oltási könyvem és beszkennelte. Felhívta a dokimat is, aki közölte, hogy nem adhat ki semmilyen információt, mert ez így nem hivatalos....emiatt jól megcsapolnak majd holnap, és fogok kapni egy tetanuszt, meg influenza elleni oltást...marha jó, egyikre sincs szükségem, de ez a szabály. Postán meg kaptam egy csomagot, kitöltendő papírokkal, és többek között olyan kérdésekkel, hogy nem vagyok-e leprás..............

Jó tudom....szabály az szabály :)

Tuesday, January 4, 2011

Új év

Na hát túléltük a karácsonyt és a szilvesztert :) 31-én vacsorázni mentünk anyósom barátaihoz, tök jó volt, aztán itthon ünnepeltünk....mindig utáltam a szilveszteri kötelező bulizást.

Ma elpakoltunk minden karácsonyi dekorációt és leszedtük a fát is. Holnaptól Jim tanít, én meg lassan készülök az online tanításra, ami január közepén indul.

Skye a hatodik tojásánál tart...az első hármat elvettük, de a nimfapapagáj egyesület főnöke, akit megkerestem emailben azt mondta, hogy hagyjuk a tojásokat tovább Skye-nál különben újra tojni kezd, és ez meg is történt, most 3 tojáson ücsörög :)

2011 jó év lesz....nyugalmasabb, békésebb és gyümölcsözőbb 2010-nél, hát hajrá :))))

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...