Daisypath Anniversary tickers

Sunday, October 9, 2011

Rajongás

Tavaly már írtam egyszer a Boise State Broncos-ról azt hiszem...ez az egyetemi amerikai focicsapat nagyon népszerű, és nagyon jól teljesít általában (2.-3. az egész USA-ban). Az hagyján, hogy minden második ember Bronco pulcsit, pólót, sálat visel a szezon alatt mindenhol, de hogy mi minden mást lehet kapni a csapat színeivel, védjegyéval...na az már kicsit sok :))))
Hoztam képeket :)








Más: Jól beválik a napi séta! Általában 3 km-et sétálok, gyors tempóban, találtam egy jó, dimbes-dombos útvonalat is a környéken. Csak azt utálom, hogy sok helyen itt nincs járda, csak az út mentén haladok. Vettünk is egy ilyen villogó szir-szart, amit a pulcsimra akasztok, és jelzi az autósoknak, hogy én ott megyek :) Fő a biztonság.

Más: Még hetek vannak Halloween-ig, de már mindenhol ott figyel a karácsonyi dekoráció...felfújható kültéri díszek, karácsonyi falu épületek, karácsonyfadíszek stb...idegesít? A fenét! Imádom :)))))

5 comments:

Christine said...

Elképesztőek tudnak lenni ezek a rajongói dolgok. De megmosolyogtatja az embert. :-))

Zsofia said...

A kedvencem a chips...meg nem enném :DDD

nuca said...

Nálunk is ugyanez a helyzet csak Kansas jayhawk felirattal, még a színek is hasonlóak:) Sétálni, biciklizni már nem is nagyon próbálunk, csak úgy a környéken a járdák hiánya miatt... Vigyázz magadra, hajrá!

Signetta said...

Nagyon fanatikusak tényleg! :)) Innen nézve vicces, de benne lenni?! A chips nagyon ott van!

jociandi said...

Nekem a cupcake tetszik, de borzasztó, hogy mindent telenyomnak festékkel. Pl. szivárványtorta. Yuck. (stílusosan)

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...