Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 28, 2011

Lecsó

Egyrészt mert azt főztem ma, másrészt mert sok minden apróságról fogok írni pár szóban :)

Lecsót 3 éve nem ettem, csinálhattam volna zöld kaliforniai paprikából, mivel szegény ember vízzel főz, de valahogy nem volt kedvem hozzá. Most viszont a saját kertünkből származó magyar paprikából muszáj volt lecsót készítenem, füstölt kolbásszal és tojással nyammm....20 perc múlva vacsorázunk :P

Még mindig meleg van, de estére igazán kellemessé válik a levegő, így Jim tegnap elvitt vacsorázni, aztán lementünk a tóhoz sétálni, figyeltük a madarakat, beszélgettünk. Pár napon belül végre valóban vége a nyárnak, sokkal többször fogunk eljárkálni ide-oda.

Közben én már a karácsonyi vásárra készülök höhö. November közepén lesz, és oda fogom elvinni eladni a rózsafűzéreket, jó ajándék ötlet a katolikus közösség számára, és segítség is, mert a pénzt nem tartom meg, megy egyenesen a St. Vincent de Paul ételbankba. Már tervezem, hogy hogyan fog kinézni az asztal. :)

Délután nekiálltam elasztikus, féldrágakő karkötőket gyártani (most hogy visszakaptam a teljes készletem a raktárból) azok mehetnek a nyugdíjas centrum ajándékboltjába, de ha nem tudom eladni, akkor viszem őket is a vásárra.

A nap rossz híre, hogy a posta elkeverte a bevándorlási papírjaimat, így adhatunk be mindent újra....na nem baj....fizetni nem kell újra, és tudjuk, mit hogyan kell kitölteni :)

3 comments:

Christine said...

A lecsó nyami! :-))
A munkáidat mem mutatod meg?
A bevándorlási papirokkal remélem minden rendben lesz!

Signetta said...

Igen, igen! Tessék megmutatni azokat a szépségeket! :)
A lecsótól meg csorog a nyálam. :)

Zsofia said...

Nem nagy szám, egyszerű elasztikus karkötők...na jó, hozok képet nemsokára :)

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...