Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 27, 2010

Kezelések

Ma két főnökömmel is beszéltem, akiket nagyon érdekel a Reiki, de sehogy nem tudtunk időpontot egyeztetni, vagy én dolgozom, vagy ők (ez itt a probléma, hogy sokan tényleg nem tudnak időt szakítani ilyesmire, 2-3 állásuk és/vagy családjuk van), úgyhogy felajánlottam, hogy kapnak egy heti táv-kezelést, ahhoz nem kell, hogy jelen legyenek! Ez jó ötlet, mert nem kell időpontra vadászni, de mégis érezhetik a Reiki hatását, és ha beválik, akkor igenis fognak időt szakítani rá, hogy eljöjjenek, mert az mégis csak személyesebb és más. Szóval a táv-kezelés jól jöhet az alapozáshoz. Nálam ez elvileg ingyenes, de egyikük sem akarja ezt elfogadni, majd meglátjuk...:)
MÁS: nagyon hiányzott már a mandala-készítés...ha valaki szeretne magának egyet, írjon, a mandalás blogom ott van a linkek között, ha példát akartok látni ;)

Tuesday, January 26, 2010

Tolvaj

Ma Jim szembesült azzal, hogy valaki, felhasználva a kártyaszámát és a PIN kódját lelopott a számlánkról 400 dollárt! Senki nem tudja, hogyan történt, de a hülye idióta volt annyira ostoba, hogy egy, a bankhoz tartozó ATM-ből vette fel a pénzt, tehát az esemény rögzítve lett kamerán...szegény Jim most majd mászkálhat a rendőrségre...szerencsére a bank visszaadta az ellopott pénzt, de ettől még nagyon rossz érzés volt :(

Wednesday, January 20, 2010

Jeges

Ma délután elmentünk megnézni a jégszobor parkot az Old Stratchona városrészben. Két hetes rendezvény, sok szobor csak félkész volt még, nem is tudtam sok képet csinálni, de azért érdekes volt. Nagyra becsülöm ezeket a szobrászokat, komolyan! A képeken látható egy híd, készülő szobrok, jégcsúszda, amin valóban le lehetett csúszni, és egy vár, királyi ággyal :) Vlt még egy labirintus is, de arról csak magasabb pozícióból tudtam volna képet csinálni.



Amin amúgy kissé ki voltam akadva, hogy milyen neveletlenek itt a gyerekek...furakodnak, lökdösődnek, és nem úgy, mint a gyerekek alapból...bah...szégyen...persze aztán nekem nem sok rálátásom van, de akkor is :)

Sunday, January 17, 2010

Szép volt Robert!

Itteni idő szerint 2 perce kapta meg Robert Downey Jr a Golden Globe díjat a Holmes című filmért! Nagyon csípem őt, főleg mert fel tudott kapaszkodni a rengeteg alkohol és drogproblémája után újra! Éljen, éljen!



A show még tart, Meryl Streep szokás szerint nyert a Julle and Julia-ért, Sandra Bullock is aratott, meg Jeff Bridges, James Cameron a legjobb rendező még nem tudom mi lesz a legjobb film, kíváncsian ülök vissza a TV elé :) Régebben mindig néztem a díjátadókat, aztán évekig nem, úgyhogy ez most jó kis felüdülés.
Update: Legjobb dráma: Avatar...hmmm én először azt hittem, hogy az egy szokásos sci-fi+fantasy látványfilm, de azt mondják nagyon komoly spirituális üzenete van...hát tuti megnézem. Legjobb vígjáték a Hangover HÁHÁ, imádtam!

Friday, January 15, 2010

Új ruha

Na csak találtam normálisabb hátteret, nem mondom, hogy ez az igazi, de jobb, mint volt :)
Ha már újdonságok...rájöttem, hogy kezdenem kellene valamit magammal. Mert oké, hogy dolgozok, meg jó feleségként vezetem a háztartást, de azon kívül nem csinálok semmi értelmeset kivéve a regényírást (vicces fan-fiction, amit a barátaimmal írok, egyszer régen asszem említettem) :) Ez nem elég...én vagyok persze a hibás, fáradtnak érzem magam, erőtlennek, és inkább alszom vagy Jimmel mozizok, beszélgetek...mégis hiányzik valami, valami plusz...Jim megkérdezte, hogy esetleg anyuka akarnék lenni? :)))))) Nem...nem arról van szó. Csak hiányoznak például a régi ezoterikus tanfolyamok, amikor otthon is gyakorolnom és tanulnom kellett...olyan volt mint valami hasznos hobbi. És ez már nincs...kellene valami kis személyes, saját plusz cél, ami nem kimondottan hosszútávú, mert olyan céljaink bőven vannak friss házasokként (lakberendezés, nyaralási tervek, a reikis üzlet továbbra is, csak főállás mellett arra aztán tényleg nincs idő stb). Valamit ki kell találnom :)

Wednesday, January 13, 2010

A láng

Ma megérkezett Edmontonba az olimpiai láng :) Sajnos nem láttuk mert dolgoztam, meg engem amúgy se nagyon izgat a téli olimpia, inkább a nyári, de azért kicsit büszke voltam :)

A Chaptersben is hangsúlyt kapott az Olimpia, tele vagyunk olyan ajándékokkal, amire az a szöveg van nyomtatva, hogy: A világnak többet kell tudnia Kanadáról...vizes palackok, esernyő, notesz, táska, fülhallgató és keksz :)))) Továbbra is imádom, hogy mindig találnak egy témát, amit ünnepelni lehet, és amin az ajándékok, vagy a középpontba helyezett könyvek alapulnak. Karácsony után berobbant az egészséges életmód, torna, jóga, diéta. 2010 kapcsán (mivel új évtized) az újrakezdés és az elmúlt évtized legjobb művei..na és persze a Valentin-nap...én sosem csíptem, de szerintem a Chapters miatt én minden elkövetkezendő ünnepet imádni fogok, hiszen a szemem előtt van a sok kis kincs, ami az ünnepre emlékeztet. Momentán szívalakú csoki, cukorka, csillámos habfürdő, szívecskés plüssállatok, vicces kuponfüzetek, csokis testfestő készlet hehe. A következő nagy téma a tavasz és a Húsvét...előre félek :))))))

Monday, January 11, 2010

Megvagyok :)

Csak nem nagyon történik semmi különös. Éldegélünk, dolgozgatunk, minden megy a maga útján. :)
A bloggal nem vagyok elégedett, túl színes nekem, de röhejes módon, míg tobzódtam a karácsonyi háttér választékban, a hétköznapiak között nem találok igazán kedvemre valót, pedig megnéztem vagy 600 oldalt...na és ha találtam is, arról kiderült, hogy szétcsúszik, bénázik stb. Kár, hogy nem tudok magamtól alkotni valamit. Biztosan rá tudnék jönni, hogy mit hogyan kellene csinálni, de arra nincs most időm...mindegy, egyelőre marad ez és kész :)

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...