Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 10, 2010

Bénázunk...

Bénázós időszakban vagyunk azt hiszem....pár napja Jimmel elindultunk volna a bankba, hogy hozzáadjunk engem is a folyószámlájához. Itt a bejárati ajtó úgy működik, hogy elfordítod a kis kallantyút az ajtógombon, és amikor becsukódik az ajtó, automatikusan be is záródik. A kulcsot -nem tudom miért- a veranda egyik oszlopán lévő kis hőmérő mögött tartjuk. Na jó, ajtó zárva, de hopp! a cigim bent maradt, semmi gond visszamegyek érte. De hol a kulcs????? Mert nincs a hőmérő mögött....most mi legyen? Anyósom a barátnőivel ebédel, mi meg ki vagyunk zárva. Kis tanakodás után Jim elindult, hogy kiszedje valahogy az alagsori fürdőszoba ablakát. Sikerült. Elkezdett bemászni, de nagyon be voltunk tojva, hogy mi lesz, ha beragad, mert az ablak elég kicsi. Szerencsére ez nem történt meg :)))) A kulcs persze az előszoba asztalán pihent.

Én meg ma reggel elindultam feltölteni a madáretetőket, és nem vettem észre, hogy a kis ösvény ami az etetők és a sufni között van (és lejtős) jéggel van bevonva...akkorát estem, hogy a ház is beleremegett szerintem....

Még a Macska is bénázik, tegnap hatszor futott neki anyósom autójának...ötször sikeresen lesett, hatodjára csak feljutott a motorháztetőre, utána 10 percig azzal szórakozott, hogy le-föl szánkázott a szélvédőn :))))))

2 comments:

Signetta said...

Ez vicces. :) Legjobban az ablakon bemászást, meg a ahogy a Macska futott neki az autónak, azt néztem volna meg. :)

Virág said...

Huh, az elég gáz lett volna, ha beszorul :D. De szerencsére nem, tehát már lehet nevetni :))
Vicces macska lehet. A mi macskánk is csinál őrültségeket. Sok macskánk volt már, de ilyen eredeti figura, mint a mostani még nem.
Te meg vigyázz magadra, ebben a téli csúszós időben! :)

Post a Comment

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...