Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 10, 2010

Tovabb bonyolodik...

...a helyzet...a foiskola csak megsurgette azt a bizonyos papirt a bevandorlasiakkal, meg is erkezett ma, igy nincs szukseg a szerzodesre amit Jimmel akartak kotni arra az idore amig varunk a papirra. Viszont mivel lekoltoztunk Idaho-ba, most nem engedhetunk meg magunknak egy ujabb koltozest arrol nem beszelve, hogy a lakast is fel kellett adnunk Lac La Biche-ben...ahhhh ilyen egy kusza helyzetet nem kivanok senkinek. Eloszor arra gondoltam, hogy az emberek a foiskolan ossze-vissza kavarnak, de valojaban csak mindent megprobalnak a leghamarabb megoldani, mert szukseguk van Jimre. Ez persze nem segit momentan. Most azon faradoznak hogy segitsenek anyagilag nekunk visszakoltozni, amugy is fizetnek a koltozest de csak miutan mar ott vagyunk, az meg nem megoldas. Nem tudom mi lesz, Jim elkezdett itt is nezelodni allas ugyben, talalt is ket helyet, ami eselyes lehet esetleg. Elkepeszto, hogy itt milyen olcso az elet Kanadahoz kepest...nem gyozok csodalkozni. Haz es lakasarak, kaja, elektronikus arucikkek...minden felaron kaphato!!! Abbol a penzbol, amit Kanadaban kerestunk, es ami arra volt eleg hogy naprol napra eljunk, itt igen gazdagok lennenk. A penz nyilvan nem minden, de a csalad is itt van. Mar nem is akarok visszakoltozni Kanadaba...persze ha a foiskola segit es itt nem talalunk mast, akkor visszamegyunk.

Tovabbra is nagyon jol erezzuk magunkat a szuloi hazban. Tegnap elott elmentunk a templomba, ahol adomanyokat szortiroztunk, ma es holnap lesz a nagy vasar, mint valami bolhapiac. Holnap reggel misere megyunk egy masik varosba, ahol egy regi, szepseges templom var rank, engem foleg az erdekel. Olyan itt, mintha nyaralnank, kar hogy annyi megoldando feladat tornyosul a fejunk felett.

9 comments:

Maggie said...

hogy álltok? miért kellett feladni a le lac beaches lakást?
pussssz

Kriszti said...

Ha lehet, ott kell élni, ahová a szíved a szíved húz. Kíváncsi vagyok, merre visz az utatok!:-)

Zsofia said...

Egyelore nincs valtozas de jol vagyunk :)

DITTIBABA said...

Hello Szoffy! Nem is gondoltam, hogy igy lemaradtam az olvasassal,de most egyben bepotoltam mindent.

Micsoda változások:)
Eloszor is reszvetem aposod miatt.

Aztán remélem minden úgy alakul, ahogy a legjobb lesz nektek. Azért vicces volt az egyik postban meg irtad, hogy megnyugtatod az amerikai kormányt, messze nem olyan jó ország ez, hogy ne akarnál visszamenni Kanadába, aztán 5 perc múlva olvasom a másikban, bogy lehet itt is maradtok:))). én mindenesetre örülnék, legalább egy országon belül lennénk... Idaho egyébként tényleg az egyik legolcsóbb állam, de a munkalehetőségekkel és fizetésekkel is arányos ez az olcsóság sajnos..Viszont ha Jimnek van jó munkája, akkor az más tészta persze..Good Luck mindenben!!!!!

Zsofia said...

Igen Ditti ez bennem is megmaradt...:))) Kanada nagyon jonak, szepnek tunt, de amikor szembesulsz a masik oldallal, ahol ott a csalad, es Jim allampolgarsaga ami sok lehetoseget teremt...na akkor minden megvaltozik

Virág said...

Szia Szoffy, mizu van Veletek?

Kotorborka said...

Igen, MIZU?! :)

Kotorborka said...

Kitartok. Várok. :P Remélem, minden jól alakul!!!!! :) Puszi

Virág said...

Addig is próbáljátok meg kellemesen eltölteni az időt, amíg kialakulnak a dolgok. Remélem minden a legjobban fog alakulni!
Puszillak

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...