Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 8, 2010

Reggel...

...ötkor kelek, és hatkor már dolgozom. Hogy miért? Kitalálták, hogy nyitás után már ne nagyon legyen rendezkedés, ezért a belső kirakatokat, ajándékokat sem lehet piszkálni. Mondhattam volna nemet, de kipróbáltam, és tulajdonképpen tetszik! Nem zavar senki, nyugi van (leszámítva egy-két kollégát de ők a maguk dolgával törődnek), és mire igazán beindul a nap, én már végeztem is és azt csinálok amit akarok. A korai kelést pedig egészen megszoktam pár nap alatt. Egyébként most már tényleg csinálni fogok képeket az üzletről és a munkáimról, a főnököm ma nagyon megdícsért, mert egyedül csináltam végig az ajándékrészlegen a Húsvét utáni nagy átalakítást, büszke is voltam magamra. Én nem jártam művészeti iskolába (itt az ilyen munkát művészetnek tekintik) mint például a korábbi kollégám, csak egyszerűen belejöttem és jó érzés alkotni, még ha nem is nagy szám ez, és nem igazi művészet hehe.

A Húsvét nyugiban telt, csináltunk narancsos-mézes sonkát, töltött tojást, pogácsát, és Jim emlékezett a magyar szokásra, hétfőn jól nyakon spriccelt a virágspriccelővel, tiszta víz lettem mindenhol...nem számítottam rá, és nem festettem tojást, de nem baj, kapott helyette káromkodást és sikongást...csak viccelek! :)

Jaj, és tessék, éljen a tavasz Edmontonban (ma készült a 2 klip)




3 comments:

nuca said...

Engem nagyon érdekel a munkád, várom a fotókat, biztos nagyon szépeket csináltál! Egyszer Edmontonba is meg kell érkezzen a tavasz, kitartás!:)

Orad said...

nemár, még mindig havazik??? Eszméletlen!!!
Mindig elképzelem, hogy hol dolgozhatsz. Nekem olyan, mintha valami Harry Potter féle bolt lenne az Abszol-úton. :)) Nagyon kíváncsi vagyok a képekre.
A rendezgetéshez pedig érzék kell. Úgy tűnik, nagyon sokat kaptál belőle. :) Gratula

Kotorborka said...

Én is nagyon várom a képeket és a további beszámolókat! A hajnali ébresztők miatt pedig hősként könyvellek el. Én sztem minden reggel sírva ébredék, mint egy csecsemő. :D

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...