Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 10, 2010

Kristályok

Egyre többen érdeklődnek bent a Reiki és Kristálygyógyászat iránt, a főnökeim továbbra is igénylik a kezeléseket, mert bevált nekik :) Bevettem a folyamatba azt is, hogy ha megérzem, milyen kristályokra lenne szükségük, akkor azt megveszem nekik, írok hozzá leírást stb. Itt tényleg egy pici marokkő nem több 1 dollárnál, így abszolút belefér. Legutóbb a szabadnapomon el is mentünk egy kristályboltba, és beszereztem pár alap-kristályt...és ez a kis szépség egyszerűen velem akart jönni :) Achát geoda, nem több az átmérője 4-5 cm-nél, a belsejében vagy halvány ametiszt vagy hegyikristály van, és hatalmas az ereje, rég éreztem ilyet, hogy egy kristály ennyire hozzám tartozik :) A második képet nagyítóval csináltam.


Amúgy elvagyunk, nagyon várjuk, hogy mi lesz Jim sorsa a munkahelyén, elvileg márciusban kiderül, hogy van-e a kormánynak kerete arra, hogy normális alkalmazott legyen és ne szerződéses. Chaptersben nagy átalakítás lesz vasárnap...na mi miatt? Húsvét és tavasz :) A húsvéti plüssállatok, nyalókák, cukorkák mellett lesz egy nagy belső kirakat aminek a témája a kertészkedés (eszközök, kesztyűk, növeszd magad fűszerkészlet, mini-üvegház, konyhai eszközök) és egy másik, aminek a neve Alice Csodaországban teakollekció (színes teáscsészék, kannák, teák, sütemények) :) Nagy kedvencem a húsvéti termékek közül a nyuszifülekkel ellátott kiskacsa, ami lépeget és az I'm walking on sunshine című dalt énekli :DDD




6 comments:

Kotorborka said...

Úúúúúúú tavaaaaasz...Már nagyon várommmmm! Be is szereztem már egy almazöld blézert. ;) :)))))

Nina (Blooming) said...

Utálom a tavaszt:) Éljen a tél, a hó és a sötét:)

Kriszti said...

Nagyon jó ez a nagyítós kép.:-)
Szép hétvégét kívánok!:-)

Ercsi3 said...

Emlékszel, hogy érdeklődtem a rózsakvarcról, hogy mit csináljon vele a barátnőm, hogy összejöjjön a baba? 9-én megszületett a kislánya... ;) Köszönjük a segítséget!!!! :)
(Ercsi vagyok álnéven :D)

DITTIBABA said...

Kiskacsa, hahaha!

Zsofia said...

Ercsi nagyon örülök!!!!! És gratulálok nekik!

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...