Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 17, 2010

Balogh Béla, Louis Hay, gazdagság és segítség

Jó sok minden történt, és sok jó :) Pár hete kedves barátnőm mesélt Balogh Béláról és a CD-ről aminek a címe a Tudatalatti tízparancsolata, át is küldte nekem. A CD lényege, hogy különböző témákban megerősítéseket adjon, melyek hatnak a tudatalattira...olyan mint a Vonzás törvénye, csakhogy hiába próbálunk a Vonzással dolgozni, ha a tudatalattink tele van félelemmel, bűntudattal stb. Nagyon jó a CD, az előzménye pedig Louis L. Hay, Éldd az életed című könyve, és az ahhoz tartozó CD. Hasonló, de hosszabb és nem csak megerősítések vannak benne, hanem komoly tanítások. Jimnek beszereztem ezt, hiszen ő a magyart nem érti...és hallgattuk...minden nap. Nagy hatással volt az energiánkra, hangulatunkra, aztán tegnap történt valami érdekes. Jim laptopja beadta a kulcsot...kellene vennünk egy újat, tanakodtunk, a hónap közepén a számlák után általában nem állunk túl jól anyagilag, de azért megnéztük a számlánkat: Meglepően sok pénz volt rajta!! Nem tértünk magunkhoz, nem értjük még most sem, hogy mi történt, komolyan...spóroltunk de tudatalatt???? Nemcsak a laptopot tudtuk megvenni, hanem be tudtuk fejezni a nappali bebútorozását is! Volt egy üres sarkom, ahová mindig kis asztalokat akartam, növénnyel, kis csobogóval...íme:


Egyáltalán nem az én stílusom ez az asztal...elvileg, de passzol a nappali színeihez, és mivel amúgy a nappali elég egyszerű, ez a kis sarok egy szép kontraszt...imádom! Ja és mindent akciósan találtunk, ami szintén nem véletlen az biztos! Ma meg beszereztünk szintén akciósan egy kis vitrint, ahol a gyönyörű színes teáskészletemet fogom tartani, amit a főnökömtől kaptam a reiki kezelésekért cserébe :) Érzem, hogy gazdagság és szépség áramlik az életembe! Mert hagyom...

A másik történet a egyik asszisztens manager-hez kapcsolódik a Chaptersben. Megan élete nagyon nehéz, a családja szétszóródva Kanadában, betegségek, nehéz anyagi körülmények, és ő nagyon sok mindent vesz a vállaira. Szegény ma is csak sírdogált, de próbált erős maradni...meséltem neki Louis Hay-ről, megköszönte, aztán elváltak útjaink...én meg fogtam magam, odasétáltam a könyvespolchoz, levettem a könyvet, amihez DVD is tartozik és egyszerűen megvettem neki...csak...azt éreztem, hogy segíteni akarok. Én még ilyen hálát senki arcán nem láttam, percekig ölelt és sírt a vállamon. Aztán elmesélte mindenkinek, és mindenki jött hozzám, hogy milyen kedves vagyok és hogy szeretnek! Na akkor meg én sírtam...olyan sok segítséget kaptam, olyan sok szeretetet, hogy nem kérdés hogy minden erőmmel én is segíteni szeretnék....csodálatos emberek, nagyon hálás vagyok értük!

8 comments:

Nina (Blooming) said...

Jó dolgok ezek... jó lenne, ha én is vissza tudnám kapni a reményt és a csodát az életembe- én hallgattam Balogh Bélát, de nekem nem jött be... velem van a baj, tudom, talán így kell lennie, mindenesetre annak is örülök már, ha másnak használ és jobb lesz az élete. Én, megmondom őszintén, már nem bízom semmiben a saját életemben.
De remélem, nektek továbbra is minden ilyen jól fog menni:)

Kriszti said...

Jókat írtál, olyan jó volt olvasni! Köszi!
A csobogós sarok nagyon tetszik!:-)

ildiko.d.miranda said...

Olyan jó ilyen bejegyzéseket olvasni, úgy sajnálom, amikor vége van...
Utánanézek a neten, hogy mi ez, amiről írtál, érdekel.

A kis sarok pedig tényleg nagyon szép!
(darilh voltam)

Zsofia said...

Renee azért nem jött be mert félsz elhinni, talán félsz elhinni, hogy mindezt megérdemled..dolgiozz rajta kislány!

Nina (Blooming) said...

Lehet, hogy féltem elinni, most már olyan szívesen elhinném, amikor nincs mit... :D A sors kedves kis fintora.:)
Milyen az új gépezet?:)

Orad said...

jó volt ezt olvasni!!
szupi a sarok! :)))

Pinklady (-édi-berny) said...

Én is csatlakozom az elöttem szolokhoz!! nagyon jo volt olvasni, és nekem kifejezetten tetszik a csobogos sarok diszetek :) :) puszillak és mégegyszer koszonom a mandalát, a telomon az a háttérkép, meg a monitoromon is :) nagyon szép lett puszillak

Zsofia said...

Örülök, hogy tetszik nektek :)
Berny igazán nagyon szívesen :)
Renee...mindig van mit...mindig!

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...