Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 25, 2009

A Love of reading alapítvány

Már biztos untok, hogy folyton a Chapters-ről regélek, de hát nekem a második otthonom lett, és nagyon fontos számomra. Az üzletlánc hozta létre ezt az alapítványt főleg helyi iskolák számára, melyek nem tudják a könyveket megfizetni, a diákoknak, mivel szegényebbek nem sok saját könyvük van, és bár az internet korát éljük, igenis akarnak olvasni...csak nincs mit. A Chapters pedig igyekszik támogatni az iskolákat, hogy legyen normális könyvtáruk. No most karácsony előtt érkezett egy rahedli kis papír karácsonyfadísz, amit a bejárattal szemben lévő karácsonyfára akasztottunk ki. Minden díszen szerepel egy tanuló neme, életkora és érdeklődési köre. Vehetsz neki egy könyvet, amit aztán a Chapters leszállít nekik. A gyerekek sokszor maguk adták meg az érdeklődési kört, és ne tudjátok meg hány díszen olvastam, hogy: Bármilyen könyv amit kiválasztanak nekem, köszönöm szépen!
Ma olvasgattam a díszeket és megakadt a szemem az egyiken: 8 éves lány, szereti a macskákat...levettem a díszt a fáról és elkezdtem nézelődni a gyerekeknek való könyvek között. Találtam egy csodaszép macskás könyvet. Csili-vili, gyönyörű képekkel, hasznos információkkal...drága volt...de nem érdekelt. Azt mondtam inkább spórolok valamin, de ez könyv jár annak a kislánynak. Remélem tetszeni fog neki, mert megvettem :)

12 comments:

Christine said...

Ez igazan kedves gesztus volt toled! :-)

Pinklady (-édi-berny) said...

Ez nagyon aranyos..jó hogy még vannak, iylen kedves odadó emberek, akik törötdnek az ilyen dolgokkal..sajna manapság ritka :( drága vagy :) puszillak

Pinklady (-édi-berny) said...

Látom :) és köszönöm szépen h kiraktál a linkkek közé :) sok puszika

Kriszti said...

Szerintem ez nagyon jó ötlet a könyvesbolttól, reklám is, bevétel is,és örömet szereznek egy kis nebulónak a vásárlók. Biztos örm lesz olvasni a cicás könyvet:-)))

Nina (Blooming) said...

Nagyon szép szokás, kíváncsi lennék, itthon meddig lenne sikere...

Olyan jó, mindig kaptok egymástól ajándékot, bezzeg az én honlapomra soha senki nem küld semmit :-(
Brühühü.
Ja, mert senki nem is látogatja... hehe.

Unknown said...

Ez egy nagyon szép gesztus.Szerintem a könyv a legszebb ajándék.Csak kár,hogy sokan nem értékelik. :(

nuca said...

Biztos tetszeni fog a kislánynak!:)Nagyon kedves tőled! Szép az új bloglakhely!:)

Maggie said...

Tök jó ez a kis naptárka a jobb oldalon. :D Nagyon csecse. És a blog is nagyon csecse....kis karácsonyos, nagyon tetszik!! :)

Betty said...

Kedves tőled ez a gesztus biztos fog tetszeni neki a könyv. Nálunk is van ilyen lehetőség már én is nézegettem a fát de még nem találtam rajta semmit amit meg is vennék másnak.

Orad said...

Nagyon kedves Tőled!!!!
Közben hazaérkeztem, és meg is találtam az új blogodat. Mindjárt át is írom a linket.
Szép lett itt!!!! :)

Orad.. voltam
//valami miatt nem tudom megkeresni azt a kehetőséget, hogy beírhassam a nevemet, meg a linkemet... :S//

Fuvalla anya said...

Szoffy! Off-olnék..... 1. gyönyörű az új blogod!!!!!
2. Értesz az aura színekhez????? A szürke ami bentről kifelé haladva teljesen kifehéredik ( aki nézte azt mondta ilyet még sose látott) az mit jelenhet? Alapból narancssárga szokott lenni....

Zsofia said...

Csillagbaba: Nem vagyok sajnos szakértő az aura színeivel, de azt gondolom (az alapján amit tudok főleg a csakrákról), hogy a fehér (vagy bíbor) a koronacsakra színe, az pedig kapcsolódik a spirituális fejlődéshez, komoly változásokhoz. A narancssárga az a szakrális csakra színe: érzelmek, vágyak, kapcsolatok, apa, gyerek. Többet nem tudok :(

Post a Comment

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...