Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 30, 2009

Nuca karácsonyi játéka

A nyári árnyjáték után, most a fényjáték a project. Beszállok a kis kezdetleges karácsonyi falumban álldogáló fénylő szökőkúttal és házacskákkal...nem egy művészi kép, de aranyos...szerintem :)

Sunday, November 29, 2009

Kezelés

Most ment el az egyik kolléganőm, aki reiki kezelést akart. Ez volt az első találkozása a reikivel és nagyon tetszett neki, percekig csak mosolyogva pislogott utána. Közölte, hogy cserébe akar venni a szobába egy asztalt két székkel! Mondtam neki, hogy azért az túl sok lenne, de ragaszkodik hozzá...meglátjuk, azért mindenesetre kedves ötlet. Aztán leültünk a földre és vetettem neki kártyát, az is nagyon bevált, azt mondta minden amit mondtam neki igaz, és mindenképpen megfogadja, amit tanácsoltam. Végül teáztunk egyet és hármasban Jimmel beszélgettünk egy kicsit. Nagyon jó volt, remélem elmondja másoknak, és egyre többen jönnek majd :))))
Most meg készülődünk, mert megyünk a céges karácsonyi vacsira, nem nagy szám, kiöltözni sem kell, de azért kíváncsi vagyok milyen lesz.

Wednesday, November 25, 2009

A Love of reading alapítvány

Már biztos untok, hogy folyton a Chapters-ről regélek, de hát nekem a második otthonom lett, és nagyon fontos számomra. Az üzletlánc hozta létre ezt az alapítványt főleg helyi iskolák számára, melyek nem tudják a könyveket megfizetni, a diákoknak, mivel szegényebbek nem sok saját könyvük van, és bár az internet korát éljük, igenis akarnak olvasni...csak nincs mit. A Chapters pedig igyekszik támogatni az iskolákat, hogy legyen normális könyvtáruk. No most karácsony előtt érkezett egy rahedli kis papír karácsonyfadísz, amit a bejárattal szemben lévő karácsonyfára akasztottunk ki. Minden díszen szerepel egy tanuló neme, életkora és érdeklődési köre. Vehetsz neki egy könyvet, amit aztán a Chapters leszállít nekik. A gyerekek sokszor maguk adták meg az érdeklődési kört, és ne tudjátok meg hány díszen olvastam, hogy: Bármilyen könyv amit kiválasztanak nekem, köszönöm szépen!
Ma olvasgattam a díszeket és megakadt a szemem az egyiken: 8 éves lány, szereti a macskákat...levettem a díszt a fáról és elkezdtem nézelődni a gyerekeknek való könyvek között. Találtam egy csodaszép macskás könyvet. Csili-vili, gyönyörű képekkel, hasznos információkkal...drága volt...de nem érdekelt. Azt mondtam inkább spórolok valamin, de ez könyv jár annak a kislánynak. Remélem tetszeni fog neki, mert megvettem :)

Tuesday, November 24, 2009

Ehh...

Persze semmi nem megy simán....úgy értem itt. Miért nem látom oldalt a kommenteket? Elvileg hozzá van adva a lehetőség a jobboldali menüben. Tudja valaki a választ? :) Köszönöm!

Monday, November 23, 2009

Üdv itt :)

Ahogy írtam a másik blogra, a költözés elsődleges oka formai, nagyon tetszik az új hely, remélem Nektek is fog :)
És ha már ennyire belevetettem magam a karácsonyozásba a bloggal kapcsolatban is, akkor el kell, hogy mondjam, hogy nagy hatással vannak rám mások...rengeteg ház fel van díszítve már, nem egy ablakon keresztül láttunk már feldíszített karácsonyfát is :) Nálunk csak egy égőfüzér van a nappali ablakában, és nem is lesz más, hiszen a nulláról indulunk, rengeteg mindent kell venni a fától kezdve a belső dekorációig. Őrület, de itt tényleg életformává válik az ünnep kb 1,5 hónapra. Esett egy kis hó is, nem sok, de megmaradt..és nagyjából le is fagyott, a Chapters parkolója olyan, mint egy jégpálya. Szóval ma körbevezettünk a környéken, ezeket találtuk:


Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...