Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 18, 2012

Megyeget az idő :)

Nagyon boldog vagyok az új munkámmal, rengeteg tudást szívok magamba, imádom az ügyfeleket továbbra is, minden nap vidáman ébredek és ilyen rég volt. Nagyon el vagyok fáradva, 7 napot dolgoztam egyfolytában, igaz, hogy sokszor csak négy órás volt a munkaidőm, de azért kimerültem :) Holnap szabad vagyok, nagytakarítás a program és főzés...meg is osztom a kedvenc nyári receptemet itten :)

Hozzávalók 2 személyre:

- 2 nagy, édes paradicsom, vagy egy marék koktélparadicsom
- 5-6 friss bazsalikom levél 
- 1/4 csésze oliva olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1 adag cérnametélt tészta
- parmezán sajt

Tipikus nyári étel, főzni sem kell, csak a tésztát...a paradicsomot felaprózod a bazsalikommal együtt, belekevered az olajat, tört fokhagymát és a fűszereket, és lefedve hagyod 4 órán át, szobahőmérsékleten, az ízek fantasztikusan összeérnek, az olaj összekeveredik a paradicsom levével. Kifőzöd a tésztát, és forrón a paradicsomos szószba kevered, hozzáadva a reszelt parmezán sajtot...nagyon egyszerű, finom, és egyáltalán nem, száraz... Jó étvágyat :)

Tuesday, June 5, 2012

Első napok

Nagyon jól telnek az első napok a munkahelyen, mindenki hihetetlenül kedves, a hangulat nyugodt és harmónikus, én pedig sokat tanulok. Persze minden hasonló a Chapters-ben megszokottakhoz, és emiatt könnyű helyzetben vagyok, ugyanakkor rengeteg aprósággal találkozom, ami más, sőt jobb, mint amit anno Kanadában tapasztaltam. Többen megjegyezték, hogy gyönyörű az akcentusom haha, itt Idaho-ban nem nagyon hallani magyar akcentust, bár épp találtam egy magyar hölgyet az interneten, aki elárulta, hogy itt is vannak magyarok, néha összejárnak, június végén lesz is egy piknik, amire mi is megyünk, biztos jó lesz.

Egy szó, mint száz, az élet szuper :)))

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...