Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 23, 2012

Éljen a robot!!!

Megkaptam az engedélyt!!! Szép kártyácska mindenféle információval, ujjlenyomattal stb. Mivel kedvenc madaraim kotlanak már megint, és a fiókák kb 2 hét múlva esedékesek, eredetileg nem akartam volna még melót keresni, meg akartam várni, amíg a kicsik kirepülnek. Az egy dolog, hogy a jövőben is számítok újabb és újabb madárkákra, és miattuk nem tologathatom örökké a munkát, de gondoltam, hogy ezt a fészekaljat még megvárom....igen ám, de képtelen vagyok leállítani magam...keresgélek, keresgélek....néha találok is :)))) Hát kíváncsi leszek....

Friday, April 20, 2012

Hírek és pancserkedés

Először is, nagyon jól érezzük magunkat itt, a közösség szimpatikus, mindenféle korcsoport, és nemzetiség jelen van, a szomszédok törődnek egymással, a gyerekek együtt játszanak a játszótéren és a parkban, nem klikkesednek. Az igaz, hogy rohamot kapnék a visongástól a földszinten, de a harmadikon elviselhető :)
A jó hír, hogy megkaptam az interjú időpontot a ződkártyához, jól kifaggatnak majd, én meg már alig várom, igaz, hogy majd csak egy hónap múlva lesz.
Talán végtelen jókedvemben, vagy más okból kifolyólag, igazi pancser voltam tegnap...a mobilomat a nadrágom zsebében felejtettem...a nadrágot meg kimostam...szívesen megnéztem volna a saját fejem, amikor belebámultam a mosógépbe, és szegény, döglött telefonom sötéten nézett vissza rám...remek. Szétszedtem és bedugtam a szerencsétlent egy kupac rizs alá, ami kiszívhatja a nedvességet...vagy nem...ezt az egyetlen megoldást találtam a neten. Van esély, hogy magához tér, de nem sok...viszont az ziher, hogy többet nem teszek ilyet, tanulok a feledékenységemből :)
(A kép két napja készült, nagyon szép volt a dupla szivárvány)




Monday, April 9, 2012

Bejelentkezem

Itt vagyunk, ragyogunk, hurcolkodás megtörtént, és bár még rengeteg dolgunk van, nagyon boldogok vagyunk, és szuper minden! Ha ezekben a napokban nem dobok le magamról legalább 5 kilót, akkor soha, de nagyon élvezem, hogy van dolgom :)
Képek nem lesznek itt (tudjuk miért...), de szívesen küldök majd emailben, akit érdekel. Most rohanok és elmerülök egy újabb dobozban :P

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...