Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 30, 2010

Bekukk :)

Tudom nagyon el vagyok maradva, és igyekszem mostantól többet írni és olvasni!!!
Jól vagyunk, Jim dolgozik és mindenki imádja, én készülök egy kommunikációs és vonzás törvénye tanfolyamra...a virtuális világban, ahol önkéntes vagyok, felkértek tanárnak juhhéééjjj....fizetnek is érte, de nem az számít, ki tudja milyen értékes embereket találok majd ott.

Nagyon jó volt a Hálaadás, hatalmas lakomát csaptunk, esett a hó, nagyon meghittre sikerült, most meg már karácsonyra készülünk, rohan az idő.

A Macska is meg van még....nagyon el van kényeztetve, de legalább védi a házat...azt az ordítást, amit művel ahányszor egy másik macska a ház közelébe ér.....wow....

Thursday, November 11, 2010

A Macska

Tudtátok, hogy itt is létezik a párizsi, de Bologna-nak hívják???? :))))))))))))))

Más...hetekkel ezelőtt sikerült megszelidítenem az egyik macskát, ami bejárt a sufniba aludni és enni, mert anyósom gyakran tesz ki kaját a macskáknak. De ez a bizonyos macska egyedüli urasággá vált! Elkergeti a többieket, jön, bújik hozzám, dorombol, játszik. Nagyon szeretne a házba is bejönni...örülne, ha beengednénk...a két papagáj kevésbé élvezné, így sajna a macska kint marad. A macska neve egyébként Macska...majd hozok róla képeket, nagyon édes!

Thursday, November 4, 2010

Otthonom, Idaho :)

Megszületett a döntés....maradunk!!!! Jimet behívták az oktatási központba, és azt mondták neki, hogy ne menjen sehova, mert szükségük van olyan tanárokra, mint Ő! Eleinte helyettesíteni fog, de a központ vezetője közölte, hogy pikk-pakk lesz saját osztálya. Itt tapasztalat és végzettség alapján változnak a fizetések, így majdnem annyit fog keresni, mint egy egyetemi tanár, és azt csinálhatja, amit a legjobban szeret: fiatalokat taníthat. Nagyon örülünk, Lac La Biche meg bekaphattya!!!!

Azt ugyan ki kell még találni, hogy hogyan hozzuk le a cuccainkat a raktárból, de az egyelőre nem sürgős.

Nagyon megszerettem Idaho-t, kedvesek az emberek, jó az időjárás, csendes a város. Közel van a család, és mivel Jim itt nőtt fel, az ő emlékei nekem is sokat jelentenek. És...bevallom, hogy itt Jim tanári fizetése többet ér, mint a kettőnk fizetése együtt Kanadában! Nyilván nem ez a lényeg, de nem is elhanyagolható információ.

Népszerűek

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...