Daisypath Anniversary tickers

Saturday, May 29, 2010

Éljen a nyár...vagy mi

Jól látjátok....havazik :) Hőmérséklet: 3C

Közben már javában virágzik az orgona...no comment :)))))

Friday, May 28, 2010

EGÉSZség

Tudom jó régen nem írtam és az olvasással is el vagyok maradva, ígérem sietek bepótolni.

Komolyan kezembe vettem az egészségem. Találtam egy tündéri doktornőt, aki egyetért velem abban, hogy a miómára nem kizárólag a műtét a válasz...az ugyanis nem szűnteti meg a kiváltó okot. Találtam egy holisztikus terápiát, ami diétából, tornából, meditációból stb áll és kimondottan a hormonrendszerre is hatással van. Tízféle táplálékkiegészítőt szedek, mindegyik természetes, növényi cucc, egyik sem valami TV shoppos csodabogyó :) A diéta kemény, sorolom, hogy mit nem lehet: cukor és édesítő, tejtermékek, vöröshús, fehér liszt, fehér rizs, zsiradékok (kivéve extra szűz oliva olaj), édes vagy éppen túl savas gyü,ölcsök és zöldségek. Miért tiltott? A kutya sem érti, hogy a ember mitől lett olyan gyagyás, hogy elkezdte állatok anyatejét inni....gondoljatok bele, fura. De rosszabb, hogy manapság ezeket telenyomják hormonokkal és antibiotikuomokkal, ugyanez vonatkozik a marha és disznóhúsra. A cukor evidens...felborult hormonháztartásnak nem tesz jót a magas vércukorszint. A többi tiltott táplálék pedig hajlamos felborítani a test egyensúlyát, PH szintjét. Nyilván, akinek nincs miómája vagy egyéb hormonokon alapuló baja, azoknak sem ártana egészségesebben élnie, de nem szükséges ilyen diéta.

Így rengeteg nyers zöldséget eszek vagy pároltat, sok-sok mag és diófélét, kis csirkehúst vagy halat, néhány gyümölcsöt. Kb 2 hét múlva csinálnom kell egy két napos böjtöt, de ez nem azt jelenti, hogy csak vizen élek majd, ezt követi egy egy hetes fokhagyma kúra heheeh, ami kiűz mindenféle parazitát (igen, mindenkiben ott élnek a mocskok)

A torna nálam nem lényeges, mivel egyész nap talpon vagyok és a munkám kapcsán rengeteget mozgok (ennek köszönhetően 10 kilót fogytam pár hónap alatt), de megtanultam néhány légzőgyakorlatot, relaxációs technikát...na meg persze a reiki is segít. Ma van a negyedik napom, és sokkal jobban érzem magam testben és lélekben, szinte hihetetlen. Tele vagyok energiával, mégis nyugodtnak érzem magam.

Meglátjuk...a főnököm azt mondja: a legalapvetőbb igazság (csak senki nem figyel rá), hogy egy megtisztított, nyugodt, stresszmentes test az esetek 90%-ban egyszerűen meggyógyítja önmagát...

Sunday, May 16, 2010

Szülinap

Tegnap volt...mármint az enyém :) Ünnepeltünk Jessicáéknál meg tegnap a szomszéd is áthívott vacsorázni, nagyon jó volt. Anyutól is kaptam egy csomagot és tegnap egész nap én itt, Anyu meg otthon égetett egy orgona illatú mécsest :)

Na meg végre hoztam pár képet is

Gyenge pont a minikonyha, de ez van, a két háló rendetlen így arról nem hoztam képet :) Aranyos hely, belakható és ez nekem fontos.

Monday, May 3, 2010

Élünk, élünk :)

Csak nem sok időm van, bár az idő hűvös ide is megérkezett némi tavasz, és valahogy nincs kedvem annyit ülni a gép előtt :) Jimmel sokat főzőcskézünk, olvasunk, szomszédolunk, közben valamit ki kellene találni a szülinapomra, és június eljén most már tényleg meg akarjuk látogatni Lee bácsiékat is Fairmonthban.

És szégyellem magam, mert megfeledkeztem az Anyák napjáról, illetve nem felejtettem el, csak itt 9-én van! Bennem meg az maradt meg :( De aztán bepótoltam, küldem Anyunak szép, virágos képeslapokat.

Ezenkívül nem tudok most nagyon miről írni, elvagyunk, jól vagyunk :))))))
Puszi minenkinek!!!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...