Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 25, 2010

Új otthon

Na végre elmondhatom, hogy átköltöztünk, rendeztük a kisebb problémákat, és kezdjük otthon érezni magunkat. :) Még van dolgunk, így a lakásról nem hoztam képeket, csak arról, hogy Skye ezerrel segített egy új kis bútordarab összeállításában :))) Nagyon édes volt!
Érdekesek a szomszédok, jó fejek, de sok az egyetemi diák, nem egyszer érzünk fű szagot a folyosón, de nem izgat...mi nem zargatjuk őket, ők sem zargatnak minket.
Holnap lesz a második házassági évfordulónk!!! Rohan az idő...:) Mivel holnap dolgozunk, ma mentünk vacsizni egy étterembe, ajándék gyanánt meg ezt vettük egymásnak:
A 6 csészét az alátétekkel még a főnöknőmtől kaptam a reiki kezelések után, de most megvettük hozzájuk a sütistányérokat, a teáskannát, és a tej+cukortartót. Naná, hogy ezt is a Chaptersben lehet kapni :)

Tuesday, April 13, 2010

Képek :)

Na itt vagyok néhány képpel, először csak az üzletről, ami jó nagy :)


Aztán az ajándékok: Bébi-részleg: Takarók, játékok, plüsscuccok, albumok, perselyek...minden. A polcos részt ne nézzétek, hétvégén szétbarmolták a vásárlók, azóta megcsináltam :)))



Illatszer, gyertya, testápolás: A virágok nem dekorációként vannak az asztalon, meg lehet venni őket...utálom...:) Drága és ha beporosodik, akkor annyi.



Tanuló-, Dolgozószoba: Könyvtámaszok, dobozok, magazintartók, földgömbök, órák stb. Ezen az asztalon kaptak helyet az új Anyák-napi jegyzetfüzetek, képkeretek is.



Egyik új kedvenc a Citrom-asztal: citromos, lime-os sütik, kekszek, csokik, cukorkák :)

Másik kedvenc: Teáskészletek. Pasztellszínek, 24 karátos aranybevonattal...nem olcsó, de nem is vészes, viszont gyönyörű


Harmadik kedvenc: Kertészkedés. Eszközök, fűmagok, cserepes növények, amelyekhez csak vizet kell adni.

És az utolsó: Új, napló/jegyzettömb/füzet/kalapdoboz stb kollekció



Hát ez a fő munkám, nem csináltam mindenről képet, mert nem volt időm, de remélem tetszik :)

Thursday, April 8, 2010

Reggel...

...ötkor kelek, és hatkor már dolgozom. Hogy miért? Kitalálták, hogy nyitás után már ne nagyon legyen rendezkedés, ezért a belső kirakatokat, ajándékokat sem lehet piszkálni. Mondhattam volna nemet, de kipróbáltam, és tulajdonképpen tetszik! Nem zavar senki, nyugi van (leszámítva egy-két kollégát de ők a maguk dolgával törődnek), és mire igazán beindul a nap, én már végeztem is és azt csinálok amit akarok. A korai kelést pedig egészen megszoktam pár nap alatt. Egyébként most már tényleg csinálni fogok képeket az üzletről és a munkáimról, a főnököm ma nagyon megdícsért, mert egyedül csináltam végig az ajándékrészlegen a Húsvét utáni nagy átalakítást, büszke is voltam magamra. Én nem jártam művészeti iskolába (itt az ilyen munkát művészetnek tekintik) mint például a korábbi kollégám, csak egyszerűen belejöttem és jó érzés alkotni, még ha nem is nagy szám ez, és nem igazi művészet hehe.

A Húsvét nyugiban telt, csináltunk narancsos-mézes sonkát, töltött tojást, pogácsát, és Jim emlékezett a magyar szokásra, hétfőn jól nyakon spriccelt a virágspriccelővel, tiszta víz lettem mindenhol...nem számítottam rá, és nem festettem tojást, de nem baj, kapott helyette káromkodást és sikongást...csak viccelek! :)

Jaj, és tessék, éljen a tavasz Edmontonban (ma készült a 2 klip)




Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, ...